• Business

    Ηλίας Τσούνης: Την παραίτηση του υπέβαλε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΕΦΚΑ

    Ηλίας Τσούνης

    Ηλίας Τσούνης (Πηγή: ΕΡΤ)


    Την παραίτηση του υπέβαλε ο εκπρόσωπος τύπου του ΕΦΚΑ Ηλίας Τσούνης πριν από λίγο στον Διοικητή του ΕΦΚΑ Αλέξανδρο Βαρβέρη. Ο Ηλίας Τσούνης θα επιστρέψει στον ιδιωτικό τομέα.

    Σε σχετική ανάρτηση του αναφέρει:

    Μετά από 15 μήνες στη θέση του Εκπροσώπου Τύπου και Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του e-ΕΦΚΑ, καθώς και συνολικής υπηρεσίας σχεδόν πέντε ετών στη Δημόσια Διοίκηση, αποχωρώ για να επιστρέψω στον ιδιωτικό Τομέα.

    Σε αυτή την υπέροχη πορεία, συνεργάστηκα με επαγγελματίες άξιους και εργατικούς και αναθεώρησα την άποψη μου όσον αφορά στο ελληνικό δημόσιο και τους δημόσιους λειτουργούς. Απέκτησα, επίσης, σημαντική εργασιακή εμπειρία και αρκετούς καλούς φίλους.

    Αισθάνομαι μεγάλη τιμή, που από τον Ιούλιο του 2023 με εμπιστεύτηκαν για τη θέση του Εκπροσώπου Τύπου του e-ΕΦΚΑ και οι τρείς διατελέσαντες Υπουργοί Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, η Δόμνα Μιχαηλίδου και η εν ενεργεία Υπουργός Νίκη Κεραμέως. Τους ευχαριστώ από καρδιάς.

    Ευχαριστώ επίσης τον Υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης, Πάνο Τσακλόγλου, για την πολύτιμη βοήθεια του, τις συμβουλές του και τη στενή συνεργασία μας όλο αυτό το διάστημα, καθώς και τον Διοικητή του e-ΕΦΚΑ Αλέξανδρο Βαρβέρη για την παραγωγική συνεργασία που είχαμε με γνώμονα την προώθηση των θέσεων του Φορέα.

    Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει εξαιρετικά σημαντικές μεταρρυθμίσεις στον e-ΕΦΚΑ. Ο Φορέας αλλάζει με βήμα ταχύ, εκσυγχρονίζεται και ψηφιοποιείται συστηματικά και τα επόμενα χρόνια, είμαι απολύτως βέβαιος ότι θα αποτελεί πρότυπο οργανισμό για την ελληνική Δημόσια Διοίκηση!

    Τέλος, οφείλω ιδιαίτερες ευχαριστίες στους συνεργάτες μου στο Γραφείο Τύπου του e-ΕΦΚΑ, που η βοήθειά τους υπήρξε πολύτιμη από την πρώτη στιγμή, καθώς και στους συντάκτες/δημοσιογράφους που καλύπτουν τα θέματα κοινωνικής ασφάλισης, με τους οποίους είχαμε εξαιρετική συνεργασία.

    Η παρουσία μου στη δημόσια σφαίρα δεν τελειώνει εδώ, αντιθέτως θα έλεγα, θα βαρεθείτε να με βλέπετε, από άλλο μετερίζι σε νέες περιπέτειες. Stay tuned!

    Διαβάστε επίσης: 

    ΕΔΕΥΕΠ: Στη δεύτερη φάση ερευνών ExxonMobil και HELLENiQ ENERGY για υδρογονάνθρακες στην Κρήτη

    Σταμάτης Τσαντάνης (Seanergy): Έχουμε δώσει στους μετόχους μας μερίσματα, ύψους 34,7 εκατ. δολαρίων

    Metlen: Πού θα διατεθούν τα €750 εκατ. από το πράσινο ομόλογο



    ΣΧΟΛΙΑ