Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Η βρετανική MG Oils επεκτείνεται στην Ελλάδα

O CEO της MG Oils Ειρηναίος Μανέτας

Η MG Oils εταιρία πετρελαιοειδών επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην πώληση λιπαντικών αυτοκινήτων, σκαφών και βιομηχανίας όπως σπρέι λίπανσης και καθαρισμού, αντιπρόσωποι της εταιριών μπαταρίας INDIGO, LUCAS, BETA για οχήματα και σκάφη όπως και γεωργικά μηχανήματα.

Η εταιρία είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος για τα Ιόνια Νησιά των εταιρειών Q8Oils, Dynamic Kote Lubricants, Argo Lubricants και των μπαταριών MGpower και MG batteries. Διαθέτει τις μπαταρίες Exide (σκαφών – αυτοκινήτων) και μπαταρίες μοτοσυκλετών PS, ενώ έχει προχωρήσει στην δημιουργία εγκαταστάσεων αποθήκευσης και διανομής καυσίμων στην Κέρκυρα για την κάλυψη αναγκών σε καύσιμα με την εταιρία ΑΡΓΩ ΑΕ.

O CEO της MG Oils κος Ειρηναίος Μανέτας δήλωσε: ”Mε την ίδρυση αποθηκών καυσίμων προχωρούμε στην διανομή καυσίμων στην Κέρκυρα και στην Αττική. Η εταιρία πρόσφατα άνοιξε τα δεύτερα γραφεία της μετά την Κέρκυρα στην Γλυφάδα Αττικής.  Το καθαρότερο περιβάλλον αποτελεί μέλημα μας μέσα από τον ευρωπαϊκό κανονισμό διαχείρισης, λαμβάνοντας συστηματικά προληπτικά μέτρα εναντίον κάθε είδους ρύπανσης και διαχειριζόμενοι με υπερσύγχρονη υποδομή τη διακίνηση των καυσίμων μας και της διαχείρισης των λιπαντικών μας να εκμηδενίζουμε ουσιαστικάτη μόλυνση του περιβάλλοντός. Νιώθουμε υποχρεωμένοι να διατηρούμε τη φυσική ομορφιά της χωράς μας, για αυτό και καλλιεργούμε καθημερινά το αίσθημα σεβασμού προς τοπεριβάλλον”.

Η MG Oils, μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στα καύσιμα για σπίτια και επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή Newry και Morne της Βρετανίας. Ιδρύθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1950 από τον ιδιοκτήτη Michael Goss.

Η MG Oils θα έχει περίπτερο  στην ΔΕΘ τις προσεχείς ημέρες 11-19 Σεπτεμβρίου.