• Business

    Η Teleperformance στην Ελλάδα αναδείχθηκε για 7η χρονιά ως Great Place to Work®

    η Teleperformance στην Ελλάδα βραβεύεται στη διοργάνωση Diversity, Equity & Inclusion Awards

    Η Teleperformance στην Ελλάδα βραβεύεται στη διοργάνωση Diversity, Equity & Inclusion Awards


    Ως Great Place to Work® πιστοποιήθηκε για 7η συνεχόμενη χρονιά η Teleperformance στην Ελλάδα, παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή digital business services. Πρόκειται για μια αναγνώριση που επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητα του εργασιακού περιβάλλοντος που προσφέρει, το οποίο προάγει τη συμπερίληψη και παρέχει κίνητρα ανάπτυξης και προοπτικές εξέλιξης.

    Στρατηγικά προσανατολισμένη σε ένα ανθρωποκεντρικό μοντέλο διοίκησης, η Teleperformance στην Ελλάδα ξεχωρίζει ως εργοδότης, επιδιώκοντας την εργασιακή ικανοποίηση, την αποτελεσματική εσωτερική επικοινωνία και την επιβράβευση των καλών πρακτικών.

    Η πιστοποίηση Great Place to Work® αποδίδεται σε εταιρείες που διακρίνονται για το υψηλής ποιότητας εργασιακό τους περιβάλλον, την κουλτούρα τους και τις παροχές προς το προσωπικό τους.

    Σημαντική είναι η παράμετρος ότι αυτή η διάκριση προκύπτει από την αξιολόγηση των ίδιων των εργαζομένων μέσω ανώνυμου ερωτηματολογίου, το οποίο καλύπτει διάφορους τομείς της εργασιακής καθημερινότητας και της στρατηγικής της εταιρείας όσον αφορά το ανθρώπινο δυναμικό.

    Σχετικά με την πιστοποίηση, ο Chief Human Resources Officer της Teleperformance στην Ελλάδα, Τριαντάφυλλος Αλεξόπουλος, δήλωσε: «Η διάκριση αυτή επιβραβεύει την επιλογή μας να υιοθετήσουμε σύγχρονες διοικητικές προσεγγίσεις και ευέλικτα εργασιακά μοντέλα, σε ένα περιβάλλον όπου όλοι είναι ευπρόσδεκτοι και μοναδικοί. Η Teleperformance στην Ελλάδα θέτει νέα πρότυπα στον κλάδο, αξιοποιώντας τις τεχνολογικές καινοτομίες και διατηρώντας την αφοσίωσή της στον άνθρωπο. Η αναγνώρισή μας ως Great Place to Work® για έβδομη χρονιά δεν επιβεβαιώνει μόνο την επιτυχημένη πορεία μας, αλλά αποτελεί και μια νέα πρόκληση για ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση, ώστε να συνεχίσουμε να παράγουμε αξία για τους πελάτες και τους ανθρώπους μας».

    Διαβάστε επίσης:

    Teleperformance: Διακρίθηκε με πέντε βραβεία στα φετινά Diversity, Equity & Inclusion Awards



    ΣΧΟΛΙΑ