ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γερμανικά ΜΜΕ: Αναδεικνύουν τη δημοσιονομική επιτυχία της Ελλάδας σε αντιδιαστολή με την κρίση στη Γαλλία
Η Ρωσία περιόρισε την πρόσβαση στην ιστοσελίδα της γερμανικής εφημερίδας Die Welt κατόπιν εισαγγελικού αιτήματος, σύμφωνα με τη ρωσική ομοσπονδιακή υπηρεσία που είναι υπεύθυνη για την παρακολούθηση και τη λογοκρισία των μέσων ενημέρωσης, την Roskomnadzor.
Ρώσοι αξιωματούχοι κατηγορούν τη Δύση ότι διασπείρει ψευδείς πληροφορίες για την “ειδική στρατιωτική επιχείρηση” στην Ουκρανία, όπως την χαρακτηρίζει η Μόσχα.
Από τις 24 Φεβρουαρίου που η Ρωσία έστειλε στρατεύματα στη γειτονική της Ουκρανία, οι ρωσικές αρχές έχουν αποκλείσει ή περιορίσει την πρόσβαση στο BBC, το Voice of America, την Deutsche Welle και άλλα μέσα ενημέρωσης.
Δεν έχει γίνει άμεσα σαφές γιατί οι εισαγγελείς ζήτησαν τον περιορισμό στην πρόσβαση στην ιστοσελίδα welt.de.
Η Roskomnadzor δεν απάντησε άμεσα σε αίτημα σχολιασμού που δέχτηκε μέσω email.
Διαβάστε επίσης
Μαρίνα Οβσιάνικοβα: Έγινε ανταποκρίτρια της die Welt μετά την αντιπολεμική διαμαρτυρία στην τηλεόραση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιατί ο ιδρυτής της Chobani επενδύει 1,2 δισ. δολάρια στη δημιουργία υπερσύγχρονης βιομηχανίας γάλακτος στη Νέα Υόρκη
- Γεύσεις στα υγρά ηλεκτρονικών τσιγάρων – Το παράδειγμα άλλων χωρών, η παρέμβαση Γεωργιάδη
- Γιατί έκανε ράλι η Εθνική, ο εκτυφλωτικός Μυτιληναίος, ο Βακάκης και το παλτό, γιατί πήγε στα Εμιράτα η Alpha Bank, τι έκανε ο Πιέρ στον Λευκό Οίκο και η περιπέτεια της Σεμίραμις Παληού
- Μητσοτάκης για μεσαία τάξη, τρίτη τετραετία, Ερντογάν και Ζωή Κωνσταντοπουλου
