• Business

    Η KPI Bridge Oil επεκτείνεται στη Νότια Κορέα (μετά την Ελλάδα)


    H δανέζικη εταιρεία, που εδώ και κάποιους μήνες έχει γραφεία και στην Ελλάδα, ανακοίνωσε πως η συμφωνία αυτή αποτελεί μέρος της αναπτυξιακής της στρατηγικής για το 2016 και θα επεκτείνει τη μόχλευσή της στην αγορά της ανατολικής Ασίας, συμπληρώνοντας την ήδη μακρά παρουσία της στη Σιγκαπούρη.

    «Η συγχώνευση έρχεται ένα χρόνο μετά την απόκτηση από τον όμιλο της δανέζικης Trumf Bunker, που πρόσφατα έγινε πλήρης φυσικός πάροχος, και το άνοιγμα νέων γραφείων στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο», αναφέρει η KPI Bridge Oil. “H KTB έχει καλή φήμη στη Νότια Κορέα και την ευρύτερη αγορά της νοτιοανατολικής Ασίας, από την ίδρυσή της το 2006 από την Minah Kim».

    Η Kim, που αναλαμβάνει διευθύντρια της KPI Bridge Oil South Korea, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την ένταξή μας στον όμιλο KPI Bridge Oil. Η έμπειρι και επαγγελματική ομάδα μας θα επωφεληθεί σε μεγάλο βαθμό από τις αυξημένες ικανότητες και ευκαιρίες που παρουσιάζονται με την ένταξη σε έναν ισχυρό παγκόσμιο οργανισμό που διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο εταίρων ανά τον κόσμο και είναι γνωστός για την αποδοτική και ανθρωποκεντρική οργάνωσή του».

    Ο Carsten Ladekjaer, διευθύνων σύμβουλος της KPI Bridge Oil, δήλωσε: «Η KPI Bridge Oil απολαμβάνει μία ισχυρή φήμη παγκοσμίως για τα συμπαγή της αποτελέσματα και τις εξαιρετικές επιδόσεις της στην εξυπηρέτηση κάποιων εκ των κορυφαίων ναυτιλιακών εταιρειών για πάνω από 45 χρόνια. Αυτή η συγχώνευση θα ενισχύσει περαιτέρω την KPI Bridge Oil σε μια παγιωμένη αγορά και θα μας τοποθετήσει σε ακόμα ισχυρότερη θέση για να καλύψουμε τις σημερινές απαιτήσεις για το κορυφαίο επίπεδο εξυπηρέτησης από οικονομικά υγιείς και ασφαλείς ομολόγους μας».

     



    ΣΧΟΛΙΑ