Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Η Ηλεκτρονική Τιμολόγηση B2B γίνεται Υποχρεωτική: Είστε Έτοιμοι;

Epsilon Digital

Οι φορολογικές διαδικασίες γίνονται ολοένα και πιο περίπλοκες, ενώ η ανάγκη για αποδοτικότητα αυξάνεται διαρκώς. Σε αυτό το πλαίσιο, η ηλεκτρονική τιμολόγηση δεν αποτελεί απλώς την ιδανική λύση, αλλά και ένα σημαντικό εργαλείο για την εξοικονόμηση χρόνου, την αποφυγή λαθών και τη μείωση των γραφειοκρατικών εμποδίων.

Από το 2025, η Ελλάδα θα εισέλθει σε μια νέα εποχή ψηφιακής διαχείρισης συναλλαγών B2B, με την υποχρεωτική εφαρμογή της ηλεκτρονικής τιμολόγησης για όλες τις επιχειρήσεις. Αυτό συνεπάγεται λιγότερες χρονοβόρες, χειροκίνητες διαδικασίες και μεγαλύτερο έλεγχο στις συναλλαγές, οδηγώντας σε μια πιο διαφανή και ασφαλή αγορά. Επιπλέον, η ηλεκτρονική τιμολόγηση δεν αφορά αποκλειστικά τις συναλλαγές μεταξύ επιχειρήσεων (B2B). Καλύπτει επιπλέον συναλλαγές με ιδιώτες (B2C) και το Δημόσιο (B2G), εξασφαλίζοντας την ολοκληρωμένη κάλυψη κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Το Epsilon Digital, η ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικής τιμολόγησης του Ομίλου EPSILON NET, σας επιτρέπει να προετοιμαστείτε για αυτήν την ψηφιακή μετάβαση, προσφέροντας σύνδεση με την ΑΑΔΕ και πλήρη διασύνδεση με τα σύγχρονα ERP συστήματα. Χιλιάδες επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους έχουν ήδη εμπιστευτεί το Epsilon Digital για την απρόσκοπτη διαχείριση των τιμολογίων τους, μειώνοντας κόστη και ενισχύοντας την παραγωγικότητά τους. Ως πιστοποιημένος Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, το Epsilon Digital εξασφαλίζει την ομαλή έκδοση και διαβίβαση παραστατικών για όλες τις συναλλαγές σας, είτε πρόκειται για B2B, B2C, είτε για B2G συναλλαγές.

Γιατί να Επιλέξετε το Epsilon Digital:

Οφέλη για την Επιχείρησή σας:

Επιχειρήσεις που μας Εμπιστεύονται

Ηγετικές επιχειρήσεις και οργανισμοί, από διάφορους κλάδους όπως Χρηματοοικονομικός, Εμπόριο Λιανικής & Χονδρικής Πώλησης, Τηλεπικοινωνίες, Ενέργεια, Βιομηχανία, Διαφήμιση, ΜΜΕ, Εκδόσεις, Εκπαίδευση, Εστίαση/ Ψυχαγωγία κ.α., έχουν ήδη υιοθετήσει το Epsilon Digital για την ηλεκτρονική τους τιμολόγηση, διασφαλίζοντας την ψηφιακή τους προσαρμογή και απολαμβάνοντας όλα τα οφέλη της λύσης.

Επιλέξτε το Epsilon Digital για να εξασφαλίσετε την πλήρη συμμόρφωση της επιχείρησής σας με τις απαιτήσεις της σύγχρονης ψηφιακής εποχής. Απολαύστε τα οφέλη της πλήρως αυτοματοποιημένης διαδικασίας τιμολόγησης, έχοντας έναν αξιόπιστο σύμμαχο, που θα στηρίξει την πορεία σας προς τη μετάβαση στην ψηφιακή διαχείριση των συναλλαγών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.epsilondigital.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 2,9% με μικρή μείωση ο πληθωρισμός το Σεπτέμβριο

GSK: Συμφώνησε διακανονισμό $2,2 δισ. για την υπόθεση Zantac – Άλμα για τη μετοχή

Ναδάλ: Ο διάσημος αθλητής αποσύρεται από το τένις