Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Οι αεροπορικές εταιρείες-μέλη της Star Alliance επιβραβεύουν τους τακτικούς επιβάτες τους στη Σκανδιναβία

Τα Gold και Silver μέλη του προγράμματος SAS EuroBonus μπορούν τώρα να αντιστοιχήσουν το status του προγράμματος επιβράβευσής τους σε επιλεγμένες αεροπορικές εταιρείες-μέλη της Star Alliance.

Η Star Alliance, η κορυφαία παγκόσμια αεροπορική συμμαχία, ανακοίνωσε ότι συγκεκριμένες αεροπορικές εταιρείες-μέλη της προσφέρουν πλέον το πρόγραμμα «status match/challenge», το οποίο απευθύνεται σε τακτικούς επιβάτες στη Σκανδιναβία.

Τα μέλη του προγράμματος SAS EuroBonus, έχουν τη δυνατότητα να αντιστοιχήσουν το status του προγράμματος επιβράβευσής τους σε επιλεγμένες αεροπορικές εταιρείες-μέλη της Star Alliance.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επιβάτες της Βόρειας Ευρώπης, οι οποίοι επιθυμούν απρόσκοπτη συνδεσιμότητα και τα μοναδικά προνόμια επιβράβευσης που προσφέρει η Star Alliance. Οι αεροπορικές εταιρείες – μέλη της Star Alliance πραγματοποιούν περισσότερες από 3.650 πτήσεις μηνιαίως προς τη Σκανδιναβία από 26 κόμβους παγκοσμίως, συνδέοντας περισσότερους από 1.070 διεθνείς προορισμούς – τους περισσότερους από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική συμμαχία.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι αεροπορικές εταιρείες Air Canada, Air China, Air India, Ethiopian Airlines, Lufthansa Group, South African Airways, TAP Air Portugal, THAI, Turkish Airlines και United. Η αντιστοίχιση του status μπορεί κατά περίπτωση να πραγματοποιηθεί στις gold και silver βαθμίδες.

Προσκαλώντας τους επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν σε ολόκληρο τον κόσμο ωφελούμενοι από την παγκόσμια συνδεσιμότητα που προσφέρει η μεγαλύτερη αεροπορική συμμαχία, ο Renato Ramos, Αντιπρόεδρος Στρατηγικής, δήλωσε:

«Σήμερα οι επιβάτες αναζητούν διευρυμένο δίκτυο, πρόσβαση σε περισσότερες αίθουσες αναμονής και παροχές σε περισσότερα αεροδρόμια. Με 25 αεροπορικές εταιρείες-μέλη παγκόσμιας εμβέλειας, μόνο η Star Alliance μπορεί να προσφέρει αυτά τα πλεονεκτήματα στους τακτικούς επιβάτες στις σκανδιναβικές χώρες».

Οι τακτικοί επιβάτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο νέο αυτό πρόγραμμα, μπορούν να επισκεφτούν το staralliance.com/statusmatch και να ενημερωθούν σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους δωρεάν μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2024. Η προσφορά υποστηρίζεται από το StatusMatch.com σε συνεργασία με την Star Alliance και τις συμμετέχουσες αεροπορικές εταιρείες-μέλη.

Απευθείας πτήσεις από και προς τη Σκανδιναβία εκτελούνται από 18 αεροπορικές εταιρείες-μέλη της Star Alliance., συμπεριλαμβανομένων των AEGEAN, Air Canada, Air China, Air India, ANA, Austrian, Brussels Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Singapore Airlines, SWISS, TAP Air Portugal, THAI, Turkish Airlines και United.

Η Star Alliance παραμένει η μεγαλύτερη και σημαντικότερη παγκόσμια αεροπορική συμμαχία στον κόσμο, με 17.500 καθημερινές αναχωρήσεις σε 189 χώρες. Στη Σκανδιναβία, η Star Alliance και οι αεροπορικές εταιρείες-μέλη της θα συνεχίσουν να παρέχουν στους επιβάτες τους αμέτρητες ταξιδιωτικές επιλογές, καθώς και μια ασυναγώνιστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Διαβάστε επίσης:

ΣΕΒΕ, Export Credit Greece και Attica Bank: Συνεργασία για προχρηματοδότηση των εξαγωγικών επιχειρήσεων

Google: Αντιμέτωπη με «τσουχτερά» πρόστιμα και στη Βρετανία για μονοπώλιο στις online διαφημίσεις

Αναβαθμισμένο FIAT Panda!