ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η AEGEAN στηρίζει την προετοιμασία των κορυφαίων αθλητών Γιάννη Σεβδικαλή (στίβος), Μιχάλη Σεΐτη (στίβος) και Αντώνη Τσαπατάκη (κολύμβηση) για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι και μοιράζει μαζί τους το μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία.
AEGEAN: Πάντα δίπλα στο πλευρό του ελληνικού αθλητισμού
Πάντα κοντά στο πλευρό αθλητών και αθλητριών που εκπροσωπούν τη χώρα σε κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις, αλλά και στις προσπάθειες των ατόμων με αναπηρία για προσβασιμότητα και ίσες ευκαιρίες, η AEGEAN στηρίζει την προετοιμασία των συγκεκριμένων Ελλήνων αθλητών και μαζί τους επικοινωνεί τις αξίες της θέλησης, της ανθεκτικότητας και της επιμονής απέναντι σε κάθε πρόκληση.
Οι τρεις αθλητές των Παραολυμπιακών Αγώνων, φωτεινό παράδειγμα για όλους, εργάζονται ήδη εντατικά με στόχο να χαρίσουν στη χώρα μας ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις και η AEGEAN βρίσκεται δίπλα τους για να τους υποστηρίξει και να τους μεταφέρει στις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις για την προετοιμασία τους.
Διαβάστε επίσης:
Ποδηλατική βόλτα Super Duper Ride!
Χριστουγεννιάτικο Παζάρι από τους «Φίλους του Παιδιού»
ΔΕΗ: Προσφέρει πλέον τηλεφωνική εξυπηρέτηση επί 24ώρου βάσεως
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αυξήσεις μισθών στα σώματα ασφαλείας: Ερώτηση ετοιμάζουν γαλάζιοι βουλευτές
- Ο υποκριτής Κικίλιας, τα βαριά πορτοφόλια στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, το Helikon και ο ΑΔΜΗΕ, το παρασκήνιο με την Phos Bank και την Εκκλησία, τι συμβαίνει με τον manager Μπρουμίδη, το νέο χάος στις Σπέτσες και ένα εφοπλιστικό quiz
- Ντόναλντ Τραμπ και Ευρωπαίοι προμηθευτές
- Η μάχη στις τηλεπικοινωνίες μετά την είσοδο της Volton και οι κινήσεις της ΔΕΗ
