ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα 7 ευρώ όπως όλα δείχνουν έκλεισε το book της HELLENiQ ENERGY.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το βιβλίο προσφορών θα μπορούσε να κλείσει στη μια ώρα από το άνοιγμά του, δηλαδή περί τις 18:10 με 18:30, αλλά για διαδικαστικούς λόγους έμεινε ανοικτό εξαντλώντας το χρονικό όριο των τριών ωρών, δηλαδή να ολοκληρωθεί η διαδικασία στις 20:00 ώρα Ελλάδος.
Πηγές του ΤΑΙΠΕΔ με τις οποίες επικοινώνησε το mononews.gr, αναφέρουν ότι δεν κράτησαν ανοικτό το βιβλίο Αμερικανοί Επενδυτές, αλλά πηγές από τα μεγάλα dealing rooms επισημαίνουν ότι οι πωλητές (ΤΑΙΠΕΔ και Paneuropean Oil-Λάτσης) ζητούσαν τιμή στα 7 ευρώ και πάνω.
Το βιβλίο έτρεξαν Goldman Sachs και JP Morgan.
Νωρίτερα, όπως ανέφερε το mononews, πηγές με γνώση του θέματος τόνιζαν πως πριν καν ανοίξει το βιβλίο προσφορών, υπάρχει υπερκάλυψη δύο φορές.
Υπενθυμίζεται πως από κοινού ΤΑΙΠΕΔ και Paneuropean Oil (Λάτσης) διέθεσαν το 10%.
Διαβάστε επίσης
HELLENiQ ENERGY: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 28 Δεκεμβρίου
HELLENiQ Energy: Στα 6,80 με 7,20 ευρώ οι εγγραφές στο βιβλίο προσφορών – Τεράστια η ζήτηση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ: Ποιοι επίσημοι τρέχουν για χάρη της
- FaCad’oro: Η χρυσή αυτοκρατορία και το όνειρο των 56 εκατ. ευρώ που κατέρρευσε
- Τι ώρα ψώνισαν μετοχές οι τολμηροί, πόσο αγόρασε την ΑΧΙΑ ο Ψάλτης, το τηλεφώνημα Παπασταύρου, οι γκρίνιες για τον Κωνσταντακόπουλο, η επιτυχία της Νίκης και το menu των 7 βουλευτών στο prive του Kiku
- Η σιωπή των αμνών: Σε άνοδο η εκτελεστική εξουσία σε πτώση η δημοκρατία
