• Business

    HELLENiQ ENERGY: Επιβραβεύει για 16η χρονιά τους αριστούχους αποφοίτους Λυκείων

    επιβράβευση αριστούχων


    H HELLENiQ ENERGY, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Ευθύνης «Proud of Youth», το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας, θα επιβραβεύσει, για ακόμη μία χρονιά, τους αριστούχους απόφοιτους Λυκείου, στις περιοχές όπου δραστηριοποιείται.

    Από την έναρξη του Προγράμματος, το 2009, μέχρι και σήμερα ο Όμιλος έχει βραβεύσει συνολικά 4.614 άριστους μαθητές και μαθήτριες από Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια.

    Το Πρόγραμμα Εταιρικής Ευθύνης «Proud of Youth» απευθύνεται σε αποφοίτους Γενικών Λυκείων και Επαγγελματικών Λυκείων, οι οποίοι διακρίθηκαν για τις άριστες επιδόσεις τους κατά το σχολικό έτος 2023-2024 και είναι μόνιμοι κάτοικοι των Δήμων Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας και Μεγαρέων στο Θριάσιο Πεδίο, Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Δέλτα και Κορδελιού-Ευόσμου στη Δυτική Θεσσαλονίκη, καθώς και του Δήμου Κοζάνης στη Δυτική Μακεδονία.

    Ειδικά για το 2024, ανταποκρινόμενη στις έκτακτες συνθήκες, τις οποίες αντιμετωπίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, εξαιτίας των συνεπειών των καταστροφικών πλημμυρών του Σεπτεμβρίου 2023, επιβραβεύει και τους Αριστούχους Αποφοίτους Γενικών Ενιαίων και Επαγγελματικών Λυκείων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

    Με το Πρόγραμμα Εταιρικής Ευθύνης «Proud of Youth», η HELLENiQ ENERGY αναγνωρίζει και επιβραβεύει την προσπάθεια που κατέβαλαν οι μαθητές και, παράλληλα, τους στηρίζει με χρηματικά βραβεία για τα πρώτα βήματα της ζωής που θα διανύσουν ως νέοι φοιτητές.

    Οι ενδιαφερόμενοι νέοι φοιτητές καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά έως και την Κυριακή, 18 Αυγούστου 2024, στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://studentsawards.helleniqenergy.gr/.

    Διαβάστε επίσης:

    ΕΣΥ: Υπεγράφη η Υ. Α. για την απασχόληση των γιατρών του στον ιδιωτικό τομέα- Τι προβλέπει

    Αυγενάκης: Έχω ασυλία, είμαι βουλευτής είπε στους αστυνομικούς στο αεροδρόμιο

    Πιερρακάκης: 10.000 νέοι μόνιμοι διορισμοί στη δημόσια Παιδεία



    ΣΧΟΛΙΑ