Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Hellenic Train για το περιστατικό με τον προαστιακό: Σε διαθεσιμότητα το προσωπικό που εμπλέκεται – Διερευνούμε τα αίτια

Roberto Rinaudo, Hellenic Train

Roberto Rinaudo, διευθύνων σύμβουλος της Hellenic Train

Ανακοίνωση εξέδωσε η Hellenic Train για το περιστατικό με τον συρμό του Προαστιακού που μπήκε στη γραμμή μετρό.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, “διερευνά τα αίτια του περιστατικού, που σημειώθηκε την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, κατά το οποίο συρμός του Προαστιακού παραβίασε τις ενδείξεις εισόδου στη γραμμής του ΜΕΤΡΟ στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας”.

Η ανακοίνωση αναφέρει ακόμη ότι “η διερεύνηση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές, ενώ παράλληλα έχει ενεργοποιηθεί η πειθαρχική διαδικασία για την απόδοση ευθυνών. Το προσωπικό που εμπλέκεται στο περιστατικό έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα. Η εταιρεία ακολουθεί αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας σε όλες τις διαδικασίες της και εφαρμόζει σύγχρονα συστήματα εκπαίδευσης και αξιολόγησης για το προσωπικό της.

Η Hellenic Train παραμένει προσηλωμένη στη συνεχή βελτίωση της ασφάλειας του σιδηροδρομικού δικτύου, αναλαμβάνοντας τις απαραίτητες ενέργειες όπου απαιτείται”.

Διαβάστε επίσης

Παραλίγο νέα «Τέμπη»: Τρένο του Προαστιακού μπήκε στη γραμμή του Μετρό στην Δουκίσσης Πλακεντίας – Τι λέει ο ΟΣΕ