• Hellenic Seaways - Nissos Samos

    Business

    Hellenic Seaways και φύγαμε για διακοπές!

    • NewsRoom

    Πού θα πάτε φέτος; Κυκλάδες ή βορειοανατολικό Αιγαίο; Ό,τι κι αν επιλέξετε, θα βγείτε σίγουρα κερδισμένοι. Η ομορφιά των ελληνικών νησιών είναι, άλλωστε, ο πλούτος τους: τα κρυστάλλινα νερά, οι εντυπωσιακές παραλίες, τα μοναδικά -και τόσο μα τόσο διαφορετικά μεταξύ τους- φυσικά τοπία, η αρχιτεκτονική κληρονομιά τους, η ιστορία, οι παραδόσεις, οι τοπικές γεύσεις, όλα αυτά που αποτελούν το διάσημο ελληνικό καλοκαίρι.

    Κάποιοι θα δηλώσουν σίγουρα λάτρεις του ονειρικού κυκλαδίτικου τοπίου. Κάποιοι θέλουν να συνδυάσουν διακοπές και εξόδους, μπαρ και κόσμο. Κάποιοι, πάλι, αγαπούν τους πιο εναλλακτικούς προορισμούς, με τα ιδιαίτερα τοπία και την άγρια ομορφιά. Κάποιοι άλλοι αγαπούν το πράσινο, τα πεύκα πάνω από τη θάλασσα, τις ακρογιαλιές που συνδυάζουν βότσαλο και άμμο, τα κεφαλοχώρια, τη διαφορετική αίσθηση του βορειοανατολικού Αιγαίου. Όπου, όμως, κι αν θέλει να πάει κανείς, ο προορισμός είναι ένας: η Hellenic Seaways που αναλαμβάνει να μας ταξιδέψει με ταχύτητα, άνεση και αξιοπιστία όπου κι αν θελήσουμε να πάμε φέτος το καλοκαίρι.

     

    Ταξιδεύουμε γρήγορα και άνετα στις Κυκλάδες με το αγαπημένο Highspeed 4 που προσεγγίζει την Πάρο, τη Νάξο, το Κουφονήσι και την Αμοργό. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα σε όλους εμάς που δηλώνουμε φανατικοί θαυμαστές της Παροικιάς και της Νάουσας να βρεθούμε γρήγορα και εύκολα στο νησί, όπως και να απολαύσουμε τα καταγάλανα νερά της Νάξου, την παρθένα ομορφιά της Αμοργού και του Κουφονησίου, έστω και για ένα Σαββατοκύριακο.

    Hellenic Seaways - Highspeed 4

     

    Ταξιδεύουμε, όμως, και στα νησιά του Β.Α. Αιγαίου, όπως η μαγευτική Χίος, με τις μεσαιωνικές συνοικίες και τις εξωπραγματικές παραλίες, που μας περιμένουν να ζήσουμε μοναδικές εμπειρίες.

    Hellenic Seaways

    Κι αν αυτό που επιθυμείτε είναι μία σύντομη απόδραση, φύγαμε για τα νησιά του Σαρωνικού με τα Aero Highspeed και το Flying Cat 4 για να ανακαλύψουμε τις ομορφιές του Πόρου, την αρχοντική Ύδρα, τις μαγευτικές Σπέτσες, την καταπράσινη Ερμιόνη και το Πόρτο Χέλι!

    Hellenic Seaways-Flying Cat

    Κλείστε τώρα το εισιτήριό σας στο hsw.gr και φύγαμε για διακοπές με… Hellenic Seaways.

    Προσφορές

    Επωφεληθείτε από τις προσφορές και ταξιδέψτε γρήγορα και άνετα με τον στόλο της Hellenic Seaways με εκπτώσεις έως και 50%.

    Δείτε τις όλες εδώ και βρείτε αυτή  που σας ταιριάζει!

    Hellenic Seaways - Nissos Samos
    Nissos Samos

     

    Extra Tips

    • Και μην ξεχνάτε το πρόγραμμα επιβράβευσης Seasmiles. Μπορείτε να εκδώσετε την κάρτα σου μέσω του https://seasmiles.com/el/ ή εν πλω. Μαζέψτε seasmiles και εξαργυρώστε τα για έκδοση δωρεάν ή με έκπτωση εισιτηρίων. Επίσης, ανακαλύψτε αποκλειστικά προνόμια, προσφορές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, που θα κάνουν το ταξίδι σας αξέχαστο! Επιπλέον, ως μέλος του Seasmiles, απολαμβάνετε εκπτώσεις και προνόμια στο δίκτυο των 240+ συνεργατών του προγράμματος σε όλη την Ελλάδα. Για τα μέλη της Blue ή Silver βαθμίδας υπάρχει η επιλογή εκτύπωσης της φυσικής κάρτας εν πλω. Η κάρτα Seasmiles είναι πλέον βιοδιασπώμενη και σε συνδυασμό με τις ψηφιακές κάρτες, σαλπάρει μακριά από τη χρήση του παραδοσιακού πλαστικού.
    • Γνωρίστε την on-board infotainment πλατφόρμα, @sea. Διαθέσιμη σε όλους τους επιβάτες, οι οποίοι μπορούν να συνδεθούν μέσω του wifi των πλοίων, παρέχει ενημερωτικό και ψυχαγωγικό υλικό, όπως χρήσιμες πληροφορίες για το ταξίδι, podcast, μουσική, κ.α..
    • Και μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης εν πλω. Πλέουμε μαζί για ένα βιώσιμο αύριο!