ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Hard Rock International υπέβαλε την προσφορά της (στο πλαίσιο του διεθνούς πλειοδοτικού διαγωνισμού για το ολοκληρωμένο τουριστικό συγκρότημα με καζίνο, ξενοδοχείο και πολιτιστικό κέντρο στο Ελληνικό) «μόνη της, ως εταιρεία που βασίζεται αποκλειστικά στη δική της ικανότητα να σχεδιάσει, να κατασκευάσει, να λειτουργήσει και να χρηματοδοτήσει το έργο», αναφέρει η εταιρεία σε σημερινή της ανακοίνωση.
Στην ανακοίνωσή της, η Hard Rock International «δεσμεύεται να διαθέσει τις μοναδικές της ικανότητες προκειμένου να δημιουργήσει στο Ελληνικό ένα Ολοκληρωμένο Τουριστικό Συγκρότημα διεθνών προδιαγραφών για τον Ελληνικό λαό.
Αναφέρει επίσης ότι θα οργανώσει συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα «για να μοιραστούμε το όραμά μας με τους Έλληνες και τον υπόλοιπο κόσμο, όταν, όπως ευελπιστούμε, κατακυρωθεί στην εταιρεία μας ο Διαγωνισμός από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ)».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δένδιας: Συγχαρητήρια στον νέο αρχιεπίσκοπο Αλβανίας, Ιωάννη για την εκλογή του
- Warren Buffett: Γιατί ο μεγαλοεπενδυτής δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην Ιαπωνία
- Αίθρα Λυκουρέζου: «Έχω δοκιμάσει τα πάντα – Κοκαΐνη, έκσταση, τριπάκια, όπιο» (video)
- Μητσοτάκης: Οι πολίτες θα έχουν όφελος από την πορεία της οικονομίας – Πάμε σε νέες μειώσεις φόρων
