• Business

    Γρηγόρης Τάσιος (ΠΟΞ): Αποχωρεί μετά από 6 χρόνια θητείας – Παραδίδει σκυτάλη στη νέα ηγεσία

    • NewsRoom


    Αλλάζει σελίδα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων καθώς μετά από 6 χρόνια θητείας στη θέση του προέδρου, ο Γρηγόρης Τάσιος παραδίδει τη σκυτάλη στην επόμενη ηγεσία της Ομοσπονδίας. Χθες, Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023, πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα, οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων οργάνων της ΠΟΞ.

    Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Γρηγόρης Τάσιος έκανε λόγο για μια άκρως επιτυχημένη θητεία, στην διάρκεια της οποίας, όπως είπε, οι αρχικά 37 ενώσεις-μέλη έφτασαν σήμερα στις 54. Την ίδια στιγμή η ένωση μπήκε δυναμικά σε προγράμματα εκπαίδευσης, ενώ πολύ σημαντική ήταν η διάχυση του έργου της ομοσπονδίας από το αναβαθμισμένο γραφείο Τύπου.

    Στο μεταξύ ο Γρηγόρης Τάσιος δηλώνει “παρών” την επόμενη μέρη της ΠΟΞ, αφού εξακολουθεί να είναι πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής αλλά και μέσα από τον τουριστικό οργανισμό Χαλκιδικής θα εργάζεται, όπως λέει για τον ελληνικό τουρισμό. Τις επόμενες ημέρες η ΠΟΞ θα συνεδριάσει για να αναδείξει το νέο προεδρείο της.

    Όπως ανέφερε:

    «Η σημερινή μέρα στην Αθήνα ήταν για μένα πολύ ξεχωριστή και συγκινητική. Μετά από 6 χρόνια, αφού ολοκλήρωσα δυο πλήρεις θητείες στο τιμόνι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, όπως προβλέπει το καταστατικό, πραγματοποίησα την τελευταία μου ομιλία από τη θέση του Προέδρου στη Γενική μας Συνέλευση στο Divani Caravel.

    Νιώθω υπερήφανος και γεμάτος, καθώς έφτασε στο τέλος της μια συναρπαστική διαδρομή που θα μου μείνει αξέχαστη. Ξεκινήσαμε μαζί με τους συναδέλφους, μια γροθιά, το 2017, 38 Ενώσεις – Μέλη και σήμερα έχουμε φτάσει πλέον στις 54! Έρχονται στο μυαλό μου αναμνήσεις που συνδέονται με πρόσωπα, με κρίσεις, με αγωνίες, με προσπάθειες, με ξενύχτια, με διεκδικήσεις, με χαρές, με επιτυχίες. Παραλάβαμε τη σκυτάλη από τους παλαιότερους και με τις προσπάθειες όλων μας, καταφέραμε να κρατήσουμε ψηλά, αξιόμαχη και δυνατή την ΠΟΞ.

    Η Ομοσπονδία μας έχει γράψει τη δική της ιστορία και μετρά το δικό της θετικό αποτύπωμα στη δημόσια ζωή της χώρας μας. Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει να το κάνει και τα επόμενα χρόνια. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους τους ξενοδόχους για την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια και για την ευκαιρία που μου έδωσαν μέσα από αυτό το σχολείο, να πλουτίσω την εμπειρία μου και να βρεθώ και σε άλλα μονοπάτια ενεργούς συμμετοχής στα κοινά.

    Θέλω να συγχαρώ ιδιαίτερα τα νέα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη σημερινή εκλογή τους και να τους διαβεβαιώσω ότι θα είμαι δίπλα στη νέα ηγεσία της ΠΟΞ και πάντα πρόθυμος να συνεισφέρω σε ό,τι μου ζητηθεί. Άλλωστε μένω στα πράγματα, αφού «σαν την Χαλκιδική δεν έχει». Ενεργή η Ένωση, ενεργός ο προορισμός, ενεργός κι εγώ. #μαζισυνεχιζουμεμπροστα

    Διαβάστε επίσης: 

    ΟΠΑΠ: Κορυφαία διεθνής διάκριση για την Ομάδα Επενδυτικών Σχέσεων

    BlackRock: Αύξηση 13% στα κέρδη αλλά εκροές-ρεκόρ για το γ’ τρίμηνο

    Δωρεά από την Disney σε οργανισμούς ανθρωπιστικής βοήθειας



    ΣΧΟΛΙΑ