Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Google: Τι συμφώνησε με τον γαλλικό ναυτιλιακό κολοσσό CMA CGM

Σούνταρ Πιτσάι CEO Google (αριστερά) και Ροντόλφ Σααντέ, CEO CMA CGM

Σούνταρ Πιτσάι CEO Google (αριστερά) και Ροντόλφ Σααντέ, CEO CMA CGM

Συμφωνία με την Google υπέγραψε ο γαλλικός κολοσσός CMA CGM, που δραστηριοποιείται στους τομείς της ναυτιλίας και των logistics, προκειμένου να επιταχύνει την ανάπτυξη λύσεων τεχνητής νοημοσύνης για εφαρμογή σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιείται.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Reuters, με προηγμένες λύσεις ΑΙ, η CMA CGM αποσκοπεί να αυξήσει την αποδοτικότητά της και να συντομεύσει τους χρόνους παράδοσης μέσα από τη βελτιστοποίηση των διαδρομών, του χειρισμού εμπορευματοκιβωτίων και της διαχείρισης των αποθεμάτων, ελαχιστοποιώντας παράλληλα το κόστος και τις εκπομπές άνθρακα.

«Κρίσιμο βήμα» για τη στρατηγική μετασχηματισμού της εταιρείας χαρακτήρισε τη συνεργασία ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της CMA CGM, Rodolphe Saadé.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Google France, Sébastien Missoffe, ανέφερε ότι οι υποδομές, η τεχνογνωσία δεδομένων της Google και μακροπρόθεσμη επένδυση στην τεχνητή νοημοσύνη θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη της CMA CGM.

Διαβάστε επίσης: 

CMA CGM: Κέρδη στα 785 εκατ. δολάρια

Η CMA CGM παρέλαβε δύο νεότευκτα πλοία

Ροντόλφ Σααντέ: Στα χέρια του δισεκατομμυριούχου ο κορυφαίος γαλλικός τηλεοπτικός σταθμός