Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Bons Vivants

Giorgio Armani: Πότε θα αποσυρθεί ο 90χρονος θρυλικός σχεδιαστής μόδας; Ποιοι τον κληρονομούν;

Giorgio Armani

Το όνομα Armani είναι συνώνυμο με την υψηλή ραπτική από το 1975. Ο Giorgio, παγκοσμίως γνωστός για τα ανδρικά του κοστούμια, κατάφερε να δημιουργήσει μια τεράστια αυτοκρατορία με εκτιμώμενη καθαρή αξία 10 δισ. δολάρια. Σήμερα, αποκαλύπτει τα σχέδιά του για το μέλλον…

Ο 90χρονος λαμπρός Ιταλός σχεδιαστής, μίλησε στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, για τις προθέσεις του όσον αφορά την συνταξιοδότησή του, απαντώντας στις εικασίες και τα ερωτήματα για το μέλλον της αυτοκρατορίας του, εφόσον δεν έχει αποκτήσει παιδιά για να τον διαδεχτούν.

Ο Αρμάνι ανέφερε ότι σκοπεύει να συνταξιοδοτηθεί μέσα στα επόμενα δύο ή τρία χρόνια.

“Μπορώ να παραμείνω ακόμη δύο ή τρία χρόνια ως επικεφαλής της εταιρείας. Όχι περισσότερο, δεν θα ήταν καλό”, ανέφερε

“Δεν έχω πια τον βαθύ και ήρεμο ύπνο που είχα κάποτε. Τώρα ονειρεύομαι τη νύχτα και στα όνειρά μου χτίζω το μέλλον μου”, συμπλήρωσε.

Ο Αρμάνι είπε ότι βλέπει ένα εργασιακό μέλλον στο οποίο “δεν χρειάζεται πλέον να είμαι αυτός που λέει ‘Ναι’ ή ‘Όχι'”.

Παράλληλα σημείωσε ότι επιθυμεί να διατηρήσει τη μελλοντική ανεξαρτησία της εταιρείας και ότι έχει δημιουργήσει ένα είδος δομής, ένα σχέδιο, ένα πρωτόκολλο για να ρυθμίσει τη διαδοχή του.

Ωστόσο, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

Σημειώνεται ότι ο Armani σπούδασε αρχικά ιατρική προτού καταταγεί στον στρατό. Προχωρώντας στη διακόσμηση βιτρινών και στις πωλήσεις, ίδρυσε την εταιρεία του το 1975, παρουσιάζοντας τις πρώτες του συλλογές έτοιμων ενδυμάτων με το όνομά του τον επόμενο χρόνο.

Αγαπημένος των διασημοτήτων στα κόκκινα χαλιά, έχει αναπτύξει σχέσεις συνεργασίας με διάφορους αστέρες όλα αυτά τα χρόνια, όπως ο Richard Gere, ο Eric Clapton και η Lady Gaga.

Σύμφωνα με το news.sky.com, στους κληρονόμους του Αρμάνι αναμένεται να περιλαμβάνονται η αδελφή του, άλλα τρία μέλη της οικογένειας που εργάζονται στην εταιρεία, ο μακροχρόνιος συνεργάτης και συνεταίρος του, Pantaleo Dell’Orco, και ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Διαβάστε επίσης: 

Στο στόχαστρο των Αρχών για τις συνθήκες εργασίας στους προμηθευτές τους Giorgio Armani και Dior Italia

O Mark Zuckerberg μεταμόρφωσε μία Porsche Cayenne Turbo GT σε Minivan

Τέιλορ Σουίφτ: Δώρισε $5 εκατ. για τους πληγέντες του τυφώνα «Μίλτον»