• Business

    Γιακαρίνο (CEO X): Σαφής άποψη για τη θέση μας το «Άντε γ…» του Έλον Μασκ στους διαφημιστές

    • NewsRoom

    Έλον Μασκ- Λίντα Γιακαρίνο


    Η διευθύνουσα σύμβουλος του X, Λίντα Γιακαρίνο, αναφέρθηκε στα σχόλια που έκανε ο Έλον Μασκ στους διαφημιστές κατά τη διάρκεια μιας «ευρείας» και «ειλικρινούς» συνέντευξης με τον Άντριου Ρος Σόρκιν του CNBC στο 2023 DealBook Summit στη Νέα Υόρκη την Τετάρτη.

    «Αν κάποιος προσπαθήσει να με εκβιάσει με διαφημίσεις; Να με εκβιάσει με χρήματα; Άντε γ… Άντε. Γ… Είναι ξεκάθαρο;» είπε ο ιδιοκτήτης του X και CTO κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

    Η Γιακαρίνο περιέγραψε τα σχόλια του Μασκ ως «σαφή άποψη για τη θέση μας».

    «Είμαστε μια πλατφόρμα που επιτρέπει στους ανθρώπους να λαμβάνουν τις δικές τους αποφάσεις», έγραψε η Γιακαρίνο στο X (πρώην Twitter), αργά το βράδυ της Τετάρτης.

    «Και εδώ είναι η άποψή μου όσον αφορά τη διαφήμιση: Το Χ αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό Ελευθερίας Λόγου και Παραδοσιακών Αξιών (σ.σ Η Γιακαρίνο χρησιμοποίησε τον όρο «Main Street», ο οποίος αντιπροσωπεύει τα ιδανικά της κοινωνίας, κόντρα στον όρο «Wall Street» που αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα των μεγάλων εταιρειών).

    Η κοινότητα X είναι ισχυρή και βρίσκεται εδώ για να σας καλωσορίσει. Αφιερωμένο στους συνεργάτες μας που πιστεύουν στο ουσιαστικό έργο μας. Σας ευχαριστούμε».

    Υπενθυμίζεται ότι Disney, Apple, IBM, Comcast, Warner Bros, Discovery, Paramount Global και Lions Gate Entertainment απέσυραν διαφημίσεις από το X νωρίτερα τον Νοέμβριο, αφού ο Μασκ δήλωσε ότι συμφώνησε με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που κατηγορούσε τις «εβραϊκές κοινότητες» ότι σπρώχνουν «μίσος εναντίον των λευκών».

    Τα σχόλιά του προκάλεσαν καταδίκη από τον Λευκό Οίκο, ο οποίος κατηγόρησε τον Μασκ για προώθηση «αντισημιτικού και ρατσιστικού μίσους».

    Διαβάστε επίσης:

    OPEC+: Καταρχήν συμφωνία για πρόσθετες περικοπές κατά 1 εκατ. βαρέλια

    Συνάντηση Σούνακ-Μασκ: Τα «φονικά ρομπότ» και το νόημα της ζωής

    Ίλον Μασκ: Να σταματήσει η προπαγάνδα που γεννά δολοφονίες



    ΣΧΟΛΙΑ