Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Game of Money Festival: Το Μεγάλο Φεστιβάλ Οικονομικής Παιδείας διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Το Game of Money Festival, η κορυφαία εκδήλωση για την οικονομική παιδεία και τις επενδύσεις, θα λάβει χώρα στις 21 και 22 Δεκεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς. Το φεστιβάλ, το οποίο εμπνέεται από το δημοφιλές podcast “Μάθε το Παιχνίδι του Χρήματος,” φιλοδοξεί να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γνώσης και δικτύωσης στους συμμετέχοντες.

Στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν ως κεντρικοί ομιλητές τρεις από τους κορυφαίους παγκοσμίως στο χώρο της οικονομικής παιδείας και ψυχολογίας: Seth Godin, Ken Honda και Benjamin Fry. Ο Seth Godin, συγγραφέας 20 bestsellers και ειδικός στο μάρκετινγκ και την ηγεσία, είναι γνωστός για το έργο του στην αλλαγή τρόπου σκέψης για το μάρκετινγκ και τις επιχειρήσεις. Ο Ken Honda, με πάνω από 8 εκατομμύρια πωλήσεις βιβλίων, επικεντρώνεται στη σύνδεση μεταξύ χρημάτων και ευτυχίας, ενώ ο Benjamin Fry, διαπιστευμένος ψυχοθεραπευτής και συγγραφέας, είναι ειδικός στη θεραπεία τραυμάτων και στη σχέση ανάμεσα στη ψυχολογία και τα οικονομικά.

Επιπλέον, μόλις ανακοινώθηκε το Advisory Board του φεστιβάλ, το οποίο αποτελείται από σημαντικούς επαγγελματίες όπως οι Ηλίας Γεωργουλέας, Κωνσταντίνος Ράικος, Δημήτρης Δημητριάδης, Νίνα Καλούτσα, Λευτέρης Κοντός και Χριστιάνα Αριστείδου. Το συμβούλιο αυτό θα καθοδηγήσει τις δράσεις και την ανάπτυξη του φεστιβάλ, φέρνοντας μαζί τους βαθιά γνώση και εμπειρία από διάφορους τομείς της οικονομίας και των επενδύσεων.

Με περισσότερους από 50 διακεκριμένους ομιλητές από διάφορους τομείς όπως οι επενδύσεις, η επιχειρηματικότητα, η οικονομική ψυχολογία και οι νέες τεχνολογίες, το φεστιβάλ υπόσχεται να εξερευνήσει τις τελευταίες τάσεις και τις καλύτερες πρακτικές στο χώρο της οικονομίας. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διαδραστικές συζητήσεις και πάνελ, να επισκεφθούν εκθεσιακά περίπτερα και να συμμετάσχουν σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Τα θέματα που θα καλυφθούν περιλαμβάνουν: Ακίνητη Περιουσία, Fintech, Έξυπνες Επενδύσεις, Χρηματοδότηση, Επικοινωνία και Διαπραγματεύσεις, Ψυχολογία της Οικονομίας, Απάτες, και το Μέλλον της Οικονομίας.

Το φεστιβάλ απευθύνεται σε νέους αλλά και έμπειρους επενδυτές, επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες, ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων και δημοσιογράφους με στόχο την ενίσχυση της οικονομικής παιδείας και την προώθηση της χρηματοοικονομικής ανεξαρτησίας. Επιπλέον, θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα μιας πανελλαδικής έρευνας για τον οικονομικό αλφαβητισμό, που πραγματοποιείται από την εταιρεία ερευνών Focus Bari για λογαριασμό της διοργάνωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την απόκτηση εισιτηρίων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ στη διεύθυνση www.gameofmoneyfestival.gr.