• Business

    GAIA EΠΙΧΕΙΡΕΙΝ: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Ανέστης Τρυπιτσίδης – Το νέο ΔΣ

    • NewsRoom


    Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας GAIA EΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Α.Ε., η οποία προέβη, μεταξύ άλλων, στην εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου λόγω λήξης της θητείας του προηγούμενου, αλλά και επειδή η μέχρι σήμερα Διευθύνουσα Σύμβουλος κ. Έλλη Τσιφόρου, αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικής Γραμματέα των Ευρωπαϊκών οργανώσεων COPA (Επιτροπή Επαγγελματικών Αγροτικών Οργανώσεων) και COGECA (Γενική Συνομοσπονδία Αγροτικών Συνεταιρισμών), στις Βρυξέλλες.

    Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας GAIA EΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Α.Ε., όπως αυτό συγκροτήθηκε σε σώμα αυθημερόν είναι η εξής:

    • Χρήστος Αυγουλάς, ομότιμος καθηγητής Γεωπονικού Παν/μίου Αθηνών – Πρόεδρος – Μη εκτελεστικό Μέλος
    • Χρήστος Μπαρλιάς, Πρόεδρος ΕΑΣ Κορίνθου – Αντιπρόεδρος – Μη Εκτελεστικό Μέλος
    • Ανέστης Τρυπιτσίδης, Διευθύνων Σύμβουλος
    • Ρόζα Γαργαλάκου, Διευθύνουσα Σύμβουλος NEUROPUBLIC – Εκτελεστικό Μέλος
    • Ματούλα Αϋφαντή, Πρόεδρος ΑΣ «Φαρσάλων Γη» – Μη εκτελεστικό Μέλος
    • Γιώργος Κατσούλης, μέλος ΕΑΣ Μεσσηνίας & Πρόεδρος ΣΑΣΟΕΕ – Μη εκτελεστικό Μέλος
    • Αλέξης Πολυτάκης, επικεφαλής του Κέντρου Εργασιών Αγροτικού τομέα της Τράπεζας Πειραιώς – Μη εκτελεστικό Μέλος
    • Χρήστος Τσιχήτας, Πρόεδρος ΕΑΣ Θεσσαλονίκης – Μη εκτελεστικό Μέλος
    • Γεώργιος Διδάγγελος, Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ)- Μη εκτελεστικό Μέλος

    Τα μέλη του Δ.Σ. εξήραν το έργο της κ. Τσιφόρου Έλλης κατά την επιτυχημένη διετή θητεία της ως Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας, υπογραμμίζοντας τον καταλυτικό της ρόλο στην ανάδειξη της GΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ σε ηγετικό φορέα για την ενίσχυση της βιωσιμότητας της ελληνικής γεωργίας μέσα από τη γνώση και την τεχνολογική καινοτομία, αλλά και στην ενημέρωση σε σχέση με τις εξελίξεις γύρω από την Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) καθώς και στη βέλτιστη εφαρμογή της.

    Επιπλέον, απηύθυναν τις θερμές ευχαριστίες τους στο προηγούμενο μέλος ΔΣ κ. Ανδρέα Στρατάκη τονίζοντας τη δημιουργική και εποικοδομητική του συμβολή στη Διοίκηση της εταιρείας κατά τη διάρκεια της θητείας του.

    Παράλληλα, καλωσόρισαν τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ανέστη Τρυπιτσίδη, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του ως προσωπικότητα με επιτυχημένη διαδρομή στο χώρο της Διαχείρισης Έργων, αλλά και την πεποίθηση ότι θα συνεχίσει επάξια το έργο της απερχόμενης Διευθύνουσας Συμβούλου κατά τη νέα δεκαετία ανάπτυξης της εταιρείας, η οποία ξεκίνησε φέτος.

    Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας κ. Χρήστος Αυγουλάς δήλωσε «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την κ. Έλλη Τσιφόρου για τη συνεχή και ακλόνητη στήριξή της στο όραμα της GΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ. Η θητεία της υπήρξε ορόσημο στα 10 χρόνια ύπαρξης της εταιρείας και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα. Επιπλέον, θα ήθελα να καλωσορίσω τον κ. Ανέστη Τρυπιτσίδη και να του ευχηθώ μια εξίσου αποδοτική πορεία στη νέα του θέση ως Διευθύνοντα Συμβούλου της GΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ».

    Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της GAIA EΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, Ανέστης Τρυπιτσίδης ευχαρίστησε τους μετόχους και τα λοιπά μέλη του Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του, τονίζοντας ότι συστρατεύεται με το όραμα και τους στόχους της εταιρείας και ότι, σε συνεργασία μαζί τους, θα διοχετεύσει όλες του τις δυνάμεις προκειμένου να υλοποιηθούν.

    Η απερχόμενη Διευθύνουσα Σύμβουλος κ. Τσιφόρου, ανταπέδωσε τις ευχαριστίες προς τα μέλη του Δ.Σ. και τους μετόχους της GAIA EΠΙΧΕΙΡΕΙΝ για την πίστη και τη στήριξη που έδειξαν στο πρόσωπό της κατά τη διετή θητεία της στο τιμόνι της εταιρείας, ώστε το αρχικό όραμα του ψηφιακού μετασχηματισμού της ελληνικής γεωργίας, τόσο σε διοικητικό όσο και σε παραγωγικό επίπεδο, να είναι σήμερα απτή πραγματικότητα και κεντρικός στόχος της νέας ΚΑΠ, με τη GAIA EΠΙΧΕΙΡΕΙΝ να πρωτοστατεί στις εξελίξεις σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

    Σύσσωμο το νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξέφρασε την πίστη στο όραμα και την πορεία της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, ενώ τόνισε την αδήριτη αναγκαιότητα συνέχισης της δημιουργικής δραστηριοποίησής της για τη βιώσιμη ανάπτυξη της ελληνικής γεωργίας και την ουσιαστική στήριξη των οικονομικών συντελεστών της, αγροτικών και συνεταιριστικών επιχειρήσεων.

    Διαβάστε επίσης

    Πετρέλαιο: Νέα υποχώρηση για τις τιμές, κάτω από τα 70 δολάρια το WTI

    Ευρωκοινοβούλιο: Επιστολή Βέμπερ στη Μετσόλα για τη συμπεριφορά του ευρωβουλευτή Νίκου Παππά

    ΗΠΑ: Κυρώσεις και διώξεις σε στελέχη της ρωσικής τηλεόρασης RT



    ΣΧΟΛΙΑ