• Business

    Gabriel Grego (QCM): Η απόφαση για τους Κουτσολιούτσους ισχυρή υπενθύμιση ότι το οικονομικό έγκλημα δεν θα μείνει ατιμώρητο

    • NewsRoom
    Gabriel Grego, QCM

    Gabriel Grego, QCM


    Την ικανοποίησή της για την απόφαση καταδίκης της οικογένειας των ιδρυτών της Folli Follie εκφράζει με ανακοίνωσή της η QCM (Quintessential Capital Management) του Gabriel Grego, η οποία έφερε στο φως το μεγάλο σκάνδαλο τον Μάιο του 2018, αποκαλύπτοντας την αλήθεια για τις δραστηριότητές της.

    Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, η QCM χαιρετίζει την ετυμηγορία για την υπόθεση της απάτης της Folli Follie, που έκρινε ένοχα τα μέλη της οικογένειας των ιδρυτών της και τα καταδικάζει σε σημαντικές ποινές φυλάκισης από 10 έως 17 χρόνια. Υπενθυμίζεται, άλλωστε, πως η QCM είχε ζητήσει από την πρώτη στιγμή να φύγει απο την εταιρεία η οικογένεια Κουτσολιούτσου.

    «Αυτή η απόφαση ορόσημο χρησιμεύει ως μια ισχυρή υπενθύμιση ότι οι οικονομικές παραβάσεις δεν θα μείνουν ατιμώρητες», σημειώνει.

    «Η ετυμηγορία αυτή είναι μια νίκη για τη διαφάνεια και την ακεραιότητα στις χρηματοοικονομικές αγορές. Υποστηρίζουμε εδώ και πολύ καιρό την ανάγκη λήψης αυστηρών μέτρων κατά της εταιρικής απάτης και η σημερινή απόφαση υπογραμμίζει τη σημασία της επαγρύπνησης και της λογοδοσίας», ανέφερε από την πλευρά του ο Gabriel Grego, ιδρυτής της QCM.

    «Η αδιάκοπη επιδίωξη της αλήθειας και η δέσμευση της QCM στην προστασία των επενδυτών επικυρώθηκαν για άλλη μια φορά με αυτό το αποτέλεσμα. Παραμένουμε σταθεροί στην αποστολή μας να αποκαλύπτουμε εταιρικές αδικίες και να υπερασπιζόμαστε τις ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές σε όλο τον κόσμο», καταλήγει η ανακοίνωση.

    Διαβάστε επίσης

    Τζώρτζης Κουτσολιούτσος: O κατάδικος

    Δίκη Folli Follie: Δεσμευμένη παραμένει η περιουσία της οικογένειας Κουτσολιούτσου και της FF

    Δίκη Folli Follie: Βαριές ποινές για την οικογένεια Κουτσολιούτσου



    ΣΧΟΛΙΑ