• Business

    Forbes Global Properties: Επέκταση στην ελληνική αγορά ακινήτων και συνεργασία με το Roula Rouva Real Estate

    Ρούλα Ρουβά


    Με μια συνέντευξη τύπου στον Αστέρα της Βουλιαγμένης χθες το μεσημέρι και ένα γεύμα που ακολούθησε, στην ταβέρνα 37 υπό βροχή, με οικοδέσποινα την κυρία Ρούλα Ρουβά, και συν οικοδεσπότες του κκ. Michael Jalbert και Marcus Benussi εκ μέρους της Forbes Global Properties, ανακοινώθηκε η συνεργασία του γραφείου της με την Forbes Global Properties η οποία λειτουργεί υπό την ομπρέλα του παγκόσμιου εκδοτικού οργανισμού.

    Όπως μας ανακοίνωσε ο κ. Michael Jalbert, Διευθύνων Σύμβουλος του Forbes Global Properties, ο οίκος Forbes έχει μια ιστορία πάνω από εκατό χρόνια ενώ η Forbes Global Properties ιδρύθηκε πριν από τρία χρόνια και φιλοδοξεί να επεκταθεί παγκοσμίως αφού ήδη έχει ένα διεθνές δίκτυο επιλεγμένων μεσιτικών γραφείων ακινήτων που συνδέει αγοραστές και πωλητές με τα πιο εξαιρετικά ακίνητα στον κόσμο.

    Όπως δήλωσε η κυρία Ρούλα Ρουβά, από την Κέρκυρα, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και υπηρεσίες που βραβεύονται θεωρεί τιμή της να την επιλέξει ο οίκος Forbes να συνεργασθούν εφόσον διαθέτει πολυτελή ακίνητα στη χώρα μας και να τον εκπροσωπεί αποκλειστικά σε όλη την Ελλάδα.

    Ο Michael Jalbert, διευθύνων σύμβουλος της Forbes Global Properties
    Ο Michael Jalbert, διευθύνων σύμβουλος της Forbes Global Properties

    Το Roula Rouva Real Estate ιδρύθηκε το 2003 και είναι ευρέως αναγνωρισμένο για τις απαράμιλλες υπηρεσίες του, μια δέσμευση που έχει οδηγήσει σε πολυάριθμες διακρίσεις και βραβεία, συμπεριλαμβανομένων των International Property Awards στο Λονδίνο κάθε χρόνο από το 2016 στις κατηγορίες Best Real Estate Agency Greece, Best Real Estate Marketing Greece και Best Website Greece, μεταξύ άλλων.

    Η εταιρεία έχει επίσης διακριθεί στην Ευρώπη, με τρεις υποψηφιότητες στις κατηγορίες Best Real Estate Agency και Best Real Estate Marketing, ενώ έχει επίσης κερδίσει την αναγνώριση ως το καλύτερο μεσιτικό γραφείο πολυτελών ακινήτων στην Ελλάδα για έξι συνεχόμενα έτη από τα Luxury Lifestyle Awards. Με το όραμά να μην είναι απλώς ένα μεσιτικό γραφείο, αλλά μια πρωταρχική δύναμη που ξαναγράφει την ιστορία στο luxury real estate της Ελλάδας, το Roula Rouva Real Estate ήταν πάντα ένα από τα κορυφαία γραφεία, προσφέροντας virtual viewings, αποκλειστικά ψηφιακά open houses και μια άρτια εκπαιδευμένη ομάδα.

    Η κα. Ρουβά είναι μέλος της Εθνικής Ένωσης Μεσιτών NAR, του Ευρωπαϊκού Συλλόγου Επαγγελματιών Ακινήτων CEPI, της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ακινήτων FIABCI και έχει προεδρεύσει της Ένωσης Μεσιτών Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ελλάδας (ΕΠΠΑ). Βραβευμένη με τον τίτλο της “Γυναίκας Ηγέτιδας στις Επιχειρήσεις” από τις εκδόσεις Who is Who το 2018, η αφοσίωση της κας Ρούβα στην παροχή υπηρεσιών επεκτείνεται πέρα από τον κλάδο του real estate, καθώς με στόχο την προώθηση της κοινωνικής ευημερίας, υπηρετεί ως Πρέσβειρα των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδας.

    Τα ακίνητα θα παρουσιάζονται σε όλα τα έντυπα, ψηφιακά και κοινωνικά κανάλια του Forbes και του Forbes Global Properties με σχόλια ειδικών, έγκαιρα δεδομένα της αγοράς και κορυφαία άρθρα.

    Οι προνομιακές καταχωρίσεις κατοικιών του Roula Rouva Real Estate θα προβάλλονται στο forbesglobalproperties.com – μια επιμελημένη συλλογή καταχωρίσεων πολυτελών κατοικιών υψηλής αξίας.

    Διαβάστε επίσης:

    Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση – Βύρων Βασιλειάδης: Ανακοινώνουν την από κοινού επένδυση τους στην Givelink

    Γιατί η Zara έριξε «άγκυρα» στον Πύργο Πειραιά

    Το ΣτΕ άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για το ύψος των κτιρίων – Αντάρτικο από νέους δήμους, θα παγώσουν οι οικοδομικές άδειες;



    ΣΧΟΛΙΑ