• Business

    Folli Follie: Έντονος προβληματισμός στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για τις μεγάλες καθυστερήσεις – Ποιες κινήσεις εξετάζει

    Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος


    Έντονο προβληματισμό συνεχίζει να προκαλεί στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς η υπόθεση της Folli Follie, καθώς βλέπει την εταιρεία να καθυστερεί στην εκπλήρωση των υποχρεώσεών της ως προς τον λογιστικό και οικονομικό έλεγχο που έχει ζητήσει η Επιτροπή.

    Στην Επιτροπή φαίνεται πως υπάρχουν σκέψεις ακόμα για το ενδεχόμενο να οδηγηθεί στη διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου στην εταιρεία, σκέψη η οποία μπορεί να τεθεί επί τάπητος στην περίπτωση που οι κωλυσιεργίες από την πλευρά της Folli Follie συνεχιστούν.

    Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς προσπαθεί να αξιολογήσει την τρέχουσα κατάσταση, όχι μόνο με την καθυστέρηση των ελέγχων των στοιχείων της εταιρείας, αλλά και με το νέο πρόβλημα που φέρεται να προέκυψε με ένα μέλος της νέας Επιτροπής Ελέγχου που ανακοίνωσε πρόσφατα η διοίκηση της Folli Follie.

    Παράλληλα, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς προχωρά τον σχετικό έλεγχο για το κατά πόσον η σύμβαση μεταξύ Folli Follie και Ernst & Young, που υπεγράφη με καθυστέρηση πριν από δύο ημέρες, πληροί τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια που είχε θέσει η εποπτική αρχή ως προς το περιεχόμενό της.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του mononews.gr που οδήγησε σε παραίτηση από το Υπερταμείο τον CFO των Folli Follie Φραγκίσκο Γρατσώνη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Folli-Follie: Tι θα γίνει με τα παράγωγα – Οι κερδισμένοι και χαμένοι της υπόθεσης

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζημιές 58,6 εκατ. ευρώ μετράει η Fosun μετά από επτά χρόνια στη Folli Follie



    ΣΧΟΛΙΑ