• Νίκος Παπαγγελής, Εμμανουήλ Καραλής

    Οι πρωταθλητές Νίκος Παπαγγελής, Εμμανουήλ Καραλής

    Business

    Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ: Η ΑΥΡΑ του νικητή

    • NewsRoom

    Νίκος Παπαγγελής και Εμμανουήλ Καραλής: δύο νέα παιδιά, δύο μεγάλες ελπίδες για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, μα πάνω από όλα δύο άνθρωποι με την ΑΥΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

    Μπορεί να είναι μόλις 25 ετών, αλλά ο Νίκος Παπαγγελής έχει ήδη καταφέρει πολλά στη ζωή του, αποτελώντας πρότυπο και πηγή έμπνευσης με τη δύναμη και τη μαχητικότητα που τον διακρίνει. Αν και ήρθε αντιμέτωπος με τον καρκίνο σε πολύ νεαρή ηλικία, ο Έλληνας παραποδηλάτης όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω, αλλά αποφάσισε να χαράξει μία νέα πορεία που, όπως αποδείχθηκε, θα ήταν στρωμένη σημαντικές διακρίσεις. Με την αποφασιστικότητα και το πάθος που τον διακρίνει, ο Νίκος Παπαγγελής παραδίδει μαθήματα ζωής, αποδεικνύοντας ότι η ανθρώπινη θέληση είναι αδάμαστη.

    Γεννημένος την ίδια χρονιά, ο Εμμανουήλ Καραλής αποτελεί μία από τις ελπίδες της ελληνικής αποστολής για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στο Παρίσι. Ο Έλληνας πρωταθλητής του επί κοντώ θα διεκδικήσει με αξιώσεις ένα μετάλλιο, μετά την τέταρτη θέση που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο το 2021. Το γελαστό παιδί του ελληνικού στίβου εμπνέει με το ήθος του, το πάθος του, την ευγνωμοσύνη που εκφράζει ελεύθερα προς όσους τον στηρίζουν, αλλά και την τόλμη του να μιλά ανοιχτά για όσα το έχουν πληγώσει, όπως το bullying που δέχθηκε σε μικρότερες ηλικίες, παραδίδοντας επίσης μαθήματα ζωής.

    Τους δύο αυτούς πρωταθλητές της ζωής στηρίζει διαρκώς, σε κάθε αγώνα και πρόκληση, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, το οποίο τους επέλεξε και ως πρωταγωνιστές για τη νέα τηλεοπτική καμπάνια του, με βασικό μήνυμα «Η ΑΥΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ». Δύο κορυφαίους αθλητές που αποτελούν πηγή έμπνευσης για την αξιοθαύμαστη πορεία τους στον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο. Δύο νέους ανθρώπους που δείχνουν ότι, με πίστη στον σκοπό μας και ακλόνητη θέληση, μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.

    Το μήνυμα αυτό, άλλωστε, αποτελεί και βασικό χαρακτηριστικό της πλατφόρμας «Stay Active» που πρεσβεύει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ της Coca-Cola Τρία Έψιλον. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό, με παρουσία πάνω από 35 χρόνια στην Ελληνική αγορά και προέλευση από τα Αχαϊκά όρη, αποτελεί μεγάλο σύμμαχο ενυδάτωσης, τόσο γνωστών αθλητών όσο και «αθλητών της καθημερινότητας», πρεσβεύοντας το Stay Active – Stay Hydrated.

    Με την προσφορά ευεξίας και ενυδάτωσης, το ΑΥΡΑ προάγει έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής. παρακινώντας όλους εμάς να κάνουμε κάτι καλό για τον εαυτό μας… Να φροντίσουμε την ΑΥΡΑ μας!