ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πρόταση μεγατόνων για την εξαγορά της Toshiba ετοιμάζεται να κάνει η KKR, ενώ πηγές αναφέρουν ότι ο διευθύνων σύμβουλος Νομπουάκι Κουρουματάνι τελεί υπό παραίτηση.
Η KKR ετοιμάζει μια προσφορά για την Toshiba «μεγαλύτερη» από αυτή των 20 δισ. δολαρίων που έχει καταθέσει η CVC Capital Partners, την ώρα που σύμφωνα με την ιστοσελίδα Asia Nikkei, ο CEO πρόκειται να παραιτηθεί καθώς έχει χάσει την εμπιστοσύνη του διοικητικού συμβουλίου και των επενδυτών.
Ο Κουρουματάνι αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του την Τετάρτη σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Toshiba.
Την προσφορά της ΚΚR επικαλείται η εφημερίδα Financial Times, χωρίς όμως να κάνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Elon Musk: H εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης του, xAI, αγόρασε το X
- Λιγότερα Rolex, περισσότερη επιβίωση: Πώς η αμερικανική ύφεση ταρακουνά τα πολυτελή brands
- Βασίλισσα Λετίθια: Η γυναίκα που «κατέβηκε από τον θρόνο» για να σταθεί δίπλα στις γυναίκες της Αφρικής
- Red Sol: Επαναπροσδιορίζοντας το απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου
