Στη μάχη της διεκδίκησης του έργου «Κατασκευή δικτύων ακαθάρτων και αγωγών μεταφοράς ακαθάρτων σε περιοχές του δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας», προϋπολογισμού 70 εκατ. ευρώ μπήκαν όλες οι μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες, αλλά και μικρότερες.
Συγκεκριμένα, προσφορά στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας που έχει ξεκινήσει η ΕΥΔΑΠ κατέθεσαν: 1. 3Κ Τεχνική ΑΕ, 2. Ιντρακόμ Κατασκευές, 3. ΑΒΑΞ, 4. Θέμελη ΑΕ – Χρ. Κωνσταντινίδης – ΕΡΓΟ ΑΤΕ – ΕΛΤΕΡΓΑ ΑΕ, 5. Τέρνα και 6. ΑΚΤΩΡ.
Το συνολικό μήκος των κατασκευαζόμενων αγωγών, σύμφωνα με τη διακήρυξη, ανέρχεται σε 192,5 χιλ. και η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου σε 40 μήνες.
Σημειώνεται ότι η ΕΥΔΑΠ έχει προκηρύξει και το έργο «Κατασκευή ακαθάρτων και αγωγών μεταφοράς ακαθάρτων σε περιοχές των δήμων Ραφήνας – Πικερμίου και Σπάτων – Αρτέμιδος» προϋπολογισμού 63,7 εκατ. ευρώ για το οποίο οι προσφορές είναι προγραμματισμένο να κατατεθούν στις 16 Μαρτίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εθνική Πινακοθήκη: Εξετάζεται η ασφαλής επανέκθεση των βανδαλισμένων έργων και η αναβάθμιση των μέτρων προστασίας
- ΑΒΑΞ: Απίθανη γκάφα με τη γραμμή 4 του μετρό – Ανοιξαν 160 μέτρα σήραγγα εκτός της μελέτης!
- F1 Ferrari: Υστερούν, δυσλειτουργούν, θα βελτιωθούν;
- Βόρεια Μακεδονία: Νεκρός 17χρονος ανιψιός Έλληνα στην τραγωδία – «Δεν ξέρουμε πότε θα θάψουμε τα παιδιά μας»
