Στη μάχη της διεκδίκησης του έργου «Κατασκευή δικτύων ακαθάρτων και αγωγών μεταφοράς ακαθάρτων σε περιοχές του δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας», προϋπολογισμού 70 εκατ. ευρώ μπήκαν όλες οι μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες, αλλά και μικρότερες.
Συγκεκριμένα, προσφορά στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας που έχει ξεκινήσει η ΕΥΔΑΠ κατέθεσαν: 1. 3Κ Τεχνική ΑΕ, 2. Ιντρακόμ Κατασκευές, 3. ΑΒΑΞ, 4. Θέμελη ΑΕ – Χρ. Κωνσταντινίδης – ΕΡΓΟ ΑΤΕ – ΕΛΤΕΡΓΑ ΑΕ, 5. Τέρνα και 6. ΑΚΤΩΡ.
Το συνολικό μήκος των κατασκευαζόμενων αγωγών, σύμφωνα με τη διακήρυξη, ανέρχεται σε 192,5 χιλ. και η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου σε 40 μήνες.
Σημειώνεται ότι η ΕΥΔΑΠ έχει προκηρύξει και το έργο «Κατασκευή ακαθάρτων και αγωγών μεταφοράς ακαθάρτων σε περιοχές των δήμων Ραφήνας – Πικερμίου και Σπάτων – Αρτέμιδος» προϋπολογισμού 63,7 εκατ. ευρώ για το οποίο οι προσφορές είναι προγραμματισμένο να κατατεθούν στις 16 Μαρτίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πυρά Ρωμανού σε ΣΥΡΙΖΑ με φόντο την παραίτηση Δοξιάδη: Ένα κανονικό κόμμα θα είχε ήδη διαγράψει τον ευρωβουλευτή Ν. Παππά
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Με αναπτυξιακές πολιτικές να ενισχύσουμε κάθε σπίτι, κάθε οικογένεια, κάθε επιχείρηση
- Η βασίλισσα της Τροίας και ο σύγχρονος κόσμος – Στην Εθνική Γλυπτοθήκη
- Πέθανε σε ηλικία 43 ετών η ηθοποιός Εμιλί Ντεκέν
