Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Euratex: Ελληνική παρουσία μετά από πολλά χρόνια – Στο νέο ΔΣ ο Βασίλης Μασσέλος

Ο πρόεδρος του ΣΕΠΕΕ Βασίλης Μασσέλος

Ο πρόεδρος του ΣΕΠΕΕ Βασίλης Μασσέλος (Πηγή: Linkedin)

Μετά από απουσία πολλών ετών η Ελλάδα είναι παρούσα στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ένδυσης – Κλωστοϋφαντουργίας (EURATEX), ενός οργανισμού που διαδραματίζει ιδιαίτερα καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση της ευρωπαϊκής πολιτικής και στρατηγικής για τους συγκεκριμένους κλάδους.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο πρόεδρος του ΣΕΠΕΕ Βασίλης Μασσέλος εκλέχθηκε στο νέο Διοικητικό συμβούλιο της EURATEX στην διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του οργανισμού που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλες τον προηγούμενο μήνα.

Η διάρκεια της θητείας του νέου συμβουλίου της EURATEX είναι διετής, ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2024 και θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2026.

Στην διάρκεια αυτών των δύο ετών δίδεται η ευκαιρία πιο ενεργούς συμμετοχής της χώρας μας στη διαμόρφωση των θέσεων των κλάδων μας σε ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και η δυνατότητα καλύτερης και αμεσότερης ενημέρωσης των μελών για τις επικείμενες εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης: 

Μελέτη ΤτΕ: Ακριβότερα κατά 10% τα προϊόντα σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα

Μυτιληναίος: Η αύξηση των καθαρών κερδών μας γίνεται με μικρότερη επίπτωση στους φυσικούς πόρους

ΤΑΙΠΕΔ: Χρηματοδοτούνται με 10 εκατ. ευρώ 4 λιμάνια από το Πρόγραμμα CEF ΙΙ για υποδομές cold ironing