Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Epsilon Net: Έγκριση και από τη Ρουμανικό Συμβούλιο Ανταγωνισμού για τη Δημόσια Πρόταση της GINGER DIGITAL BidCo

Ιωάννης Μίχος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Epsilon Net

Ιωάννης Μίχος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Epsilon Net

Σε καμία αίρεση δεν υπόκειται πλέον η υποχρεωτική Δημόσια Πρόταση της GINGER DIGITAL BidCo για την απόκτηση 20,1 εκατ. μετοχών της Epsilon Net, καθώς και το Ρουμανικό Συμβούλιο Ανταγωνισμού έδωσε την έγκρισή του.

Η ανακοίνωση της Epsilon Net: 

Αναφορικά με την Υποχρεωτική Δημόσια Πρόταση που υποβλήθηκε στις 25 Απριλίου 2024 για την απόκτηση συνολικά 20.100.000 μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Epsilon Net, η τελευταία ανακοίνωσε ότι σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε στις 25.7.2024 από την GINGER DIGITAL BidCo Α.Ε. πληρώθηκε η αναφερόμενη στην ενότητα 1.17 του από 28 Ιουνίου 2024 Πληροφοριακού Δελτίου αίρεση της Δημόσιας Πρότασης με τη λήψη της έγκρισης από το Ρουμάνικο Συμβούλιο Ανταγωνισμού βάσει της Ρουμανικής νομοθεσίας σε σχέση με τις Άμεσες Ξένες Επενδύσεις (που ρυθμίζεται από το υπ’ αριθμ. 46/2022 Έκτακτο Κυβερνητικό Διάταγμα της Ρουμανικής Κυβέρνησης).

Ως εκ τούτου, η Δημόσια Πρόταση δεν υπόκειται πλέον σε καμία αίρεση.

Διαβάστε επίσης

Φωτιά τώρα στα Καλύβια Αττικής: Ήχησε το 112 – «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»-Διακοπή κυκλοφορίας

Eurostat: Στα 34,2 χρόνια ο εργασιακός βίος στην Ελλάδα – Στα 36,9 στην ΕΕ

Πρέβεζα: Πυρκαγιά σε δασική περιοχή κοντά στην ΒΙΠΕ – Μήνυμα από το 112