ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πράσινο φως στην Andromeda έδωσε, μεταξύ άλλων, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, να προχωρήσει το squeeze out της Περσεύς. Αναλυτικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 883η/17.6.2020 συνεδρίασή του αποφάσισε:
-Την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της εταιρείας «PASAL ANΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ» (PASAL DEVELOPMENT S.A.) για τη δημόσια προσφορά νέων κοινών, άυλων, ονομαστικών, μετά ψήφου μετοχών με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων και την εισαγωγή των νέων μετοχών προς διαπραγμάτευση στην «Κατηγορία Επιτήρησης» της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
-Την έγκριση του αιτήματος της εταιρείας «ANDROMEDA SEAFOOD SOCIEDAD LIMITADA» για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς (squeeze-out) επί των μετοχών της εταιρείας «ΠΕΡΣΕΥΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», σύμφωνα με το άρθρο 27 του ν. 3461/2006.
-Την επιβολή προστίμου συνολικού ύψους €5.000 στην εταιρεία «EUROXX XΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕΠΕΥ» για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 3 (παρ.1γ) της υπ΄αριθ. 2/452/01.11.2007 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του άρθρου 3 (παρ.1ε) της υπ΄αριθ. 5/452/01.11.2007 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κατά την παροχή επενδυτικών υπηρεσιών από συνδεδεμένο αντιπρόσωπό της.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αντιδράσεις για την απόφαση Άδωνι Γεωργιάδη να απαγορεύσει τις γεύσεις στα ηλεκτρονικά τσιγάρα – Τι λένε επιστήμονες, αγορά και χρήστες
- Ευρώπη Holdings: Οι κινήσεις Κόκκαλη, πού θα κατευθυνθούν τα 68,3 εκατ. ευρώ της ΑΜΚ και το «παράθυρο» εξαγορών
- Φυγή προς τα μπρος το σύνθημα του Μαξίμου – Οι επόμενες επισκέψεις του Μητσοτάκη
- Εντός 11μήνου οι δικαστικές αποφάσεις – Διεκδίκηση αναδρομικών έως 4.004 ευρώ
