ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έκτακτη γενική συνέλευση για την επιστροφή κεφαλαίο συγκαλεί στις 18 Απριλίου η Παπουτσάνης. Ειδικότερα θα αποφασισθεί η μείωση μετοχικού κεφαλαίου κατά ποσό 502.368,20€ στο ποσό των 14.819.861,90€, με μείωση της ονομαστικής αξίας του συνόλου των 25.118.410 μετοχών της εταιρείας από 0,61€ σε 0,59€, με σκοπό την επιστροφή κεφαλαίου.
Επίσης στη διάρκεια της έκτακτης γενικής συνέλευσης θα αποφασισθεί η χορήγηση άδειας στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και τους διευθυντές της εταιρείας να συμμετέχουν στη διοίκηση της πολωνικής εταιρείας PAPOUTSANIS Sp. z o.o.
Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της Εταιρείας απαρτία και εξ’ αυτού του λόγου δεν καταστεί δυνατή η λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, η γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας θα συνέλθει σε επαναληπτική συνεδρίαση την 24.04.2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09:00 π.μ. στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας που βρίσκονται στο 71ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, Βαθύ Αυλίδος του Δήμου Χαλκιδέων χωρίς τη δημοσίευση νεότερης πρόσκλησης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παπουτσάνης: Από το turn around στο success story με όχημα τις εξαγωγές
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παπουτσάνης: Από το turn around στο success story με όχημα τις εξαγωγές
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παπουτσάνης: Αύξηση 163% στα καθαρά κέρδη του 2018 – Στα 24,2 εκατ. ευρώ ο τζίρος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βρετανία: Συντριβή μικρού αεροπλάνου στο αεροδρόμιο Μπράντον του Μάντσεστερ
- CarGarantie: Στα 718 ευρώ το μέσο κόστος επισκευής ενός αυτοκινήτου στην Ευρώπη
- Η Γαλλία προτείνει να επιβληθεί «τέλος διαχείρισης» για κάθε μικρό δέμα που εισέρχεται στην Ευρώπη
- Αννα Διαμαντοπούλου: «Είναι καιρός από το επαναστατικό ΕΣΥ του ’81 να πάμε στο ΕΣΥ-ΝΕ, που θα ανταποκρίνεται στον 21ο αιώνα»
