• Business

    Επίσκεψη της Ένωσης Φοιτητών Φαρμακευτικής Ελλάδας στα γραφεία της Novo Nordisk Hellas

    • NewsRoom
    Η Novo Nordisk Hellas είχε τη χαρά να υποδεχτεί στα γραφεία της την Ένωση Φοιτητών Φαρμακευτικής Ελλάδας (GPSF)

    Η Novo Nordisk Hellas είχε τη χαρά να υποδεχτεί στα γραφεία της την Ένωση Φοιτητών Φαρμακευτικής Ελλάδας (GPSF)


    Η Novo Nordisk Hellas είχε τη χαρά να υποδεχτεί στα γραφεία της την Ένωση Φοιτητών Φαρμακευτικής Ελλάδας (GPSF), μια οργάνωση που εκπροσωπεί προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές Φαρμακευτικής, καθώς και υποψήφιους διδάκτορες από όλη τη χώρα.

    Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη μακρά ιστορία και εξέλιξη της εταιρείας, και να ενημερωθούν εκτενώς για τη δομή, την κουλτούρα και τις ευκαιρίες καριέρας που προσφέρει η Novo Nordisk Hellas. Μέσα από στοχευμένες παρουσιάσεις, αναλύθηκαν διεξοδικά οι λειτουργίες των επιμέρους τμημάτων, ανοίγοντας έναν εποικοδομητικό διάλογο γύρω από τις εξελίξεις και τις προοπτικές του φαρμακευτικού κλάδου. Οι φοιτητές επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, συμμετέχοντας ενεργά στις συζητήσεις και θέτοντας ουσιαστικά ερωτήματα από τις εξελίξεις του φαρμακευτικού κλάδου και τις επαγγελματικές ευκαιρίες.

    «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τη νέα γενιά επαγγελματιών. Το κλειδί της επιτυχίας της Novo Nordisk είναι οι άνθρωποί της και γι’ αυτό στηρίζουμε διαχρονικά τους νέους επιστήμονες που θα διαμορφώσουν το μέλλον του κλάδου στην Ελλάδα. Η αλληλεπίδρασή μας με την ακαδημαϊκή κοινότητα αποτελεί μια πολύτιμη ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων, γνώσεων και κατανόησης των τάσεων στους κλάδους, διαμορφώνοντας το επόμενο κεφάλαιο στην επιστήμη και την καινοτομία», δήλωσε η Μαίρη Καραγεώργου, Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων της Novo Nordisk Hellas.

    Η συνεργασία με την Ένωση Φοιτητών Φαρμακευτικής Ελλάδας ενδυναμώνει τη θέση της Novo Nordisk Hellas ως ηγέτιδας δύναμης στον φαρμακευτικό κλάδο και καταλύτη αλλαγών. Η εταιρεία παραμένει αφοσιωμένη στην προώθηση της εκπαίδευσης και της πρόληψης, ενισχύοντας τους δεσμούς της με την ακαδημαϊκή κοινότητα και
    διαμορφώνοντας το μέλλον της υγειονομικής περίθαλψης.

    Διαβάστε επίσης:

    Ακίνητα: Άλμα 5,6% στα ενοίκια το 2024 – Ο «χάρτης» τιμών σε όλη την Ελλάδα (πίνακες)

    ΒΙΟΤΕΡ: Ολοκληρώθηκε η καταβολή των οικονομικών εκκρεμοτήτων σε εργαζόμενους

    Χατζηδάκης: Επιτεύχθηκε 2,5 μήνες νωρίτερα ο στόχος της διασύνδεσης POS με ταμειακές μηχανές



    ΣΧΟΛΙΑ