ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Το 60% των πολιτών δηλώνει απαισιόδοξο για το μέλλον της οικονομίας, δείχνει έρευνα από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών που θα δημοσιοποιηθεί αύριο Τετάρτη, 20 Μαρτίου».
Αυτό σημειώνεται σε σημερινή ανακοίνωση του επιμελητηρίου ενώ γνωστοποιείται ότι το επιμελητήριο, μέσω της Pulse RC, προχώρησε σε νέα μεγάλη έρευνα για ζητήματα της οικονομίας, της αγοράς αλλά της πολιτικής, τα ευρήματα της οποίας θα δημοσιοποιηθούν αύριο.
Μάλιστα, όπως αναφέρει το επιμελητήριο «σε ένα από τα ευρήματα φαίνεται η απαισιοδοξία των ερωτηθέντων για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, καθώς αυτό δηλώνουν οι έξι στους δέκα».
Σημαντικά ευρήματα, όμως, υπάρχουν και για την ακρίβεια, την επιχειρηματικότητα, το πρόβλημα στέγης, τα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος, τις αγροτικές διεκδικήσεις καθώς και ενδιαφέροντα συμπεράσματα για τις ευρωεκλογές.
Διαβάστε επίσης:
Επιτροπές Βουλή: Με αυξημένη πλειοψηφία πέρασε το νομοσχέδιο για τον παγκόσμιο φόρο στις πολυεθνικές
Αίτημα Καρυστιανού – Ασλανίδη: Να συμμορφωθεί η Βουλή με το πρωτογενές και παράγωγο δίκαιο της ΕΕ
ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ: Έρευνα για τη διασύνδεση των επιχειρηματικών πάρκων με τον σιδηρόδρομο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Blend Development: Νέο deal για την οικογένεια Καλλιτσάντση
- Goldman Sachs για Alpha Bank: Οι 5 λόγοι που κάνουν top pick τη μετοχή σε Ελλάδα και Ευρώπη
- Η Alpha Bank και τα 2,7 ευρώ, η νέα κίνηση Γουάτσα, τα παράπονα Χάνη στην πρέσβειρα, ο εξαφανισμένος υπουργός, τέλος οι διαρροές για τον ανασχηματισμό και τι δείχνουν τα μυστικά γκάλοπ
- Γνωρίζοντας τον Τραμπ: Ο άνθρωπος και η ηθική
