Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Έντονη παραφιλολογία για το μέλλον του Mega

Mega

Τεράστια παραφιλολογία γύρω από το μέλλον του Mega υπάρχει τις τελευταίες ώρες, με αρκετά ενημερωτικά site να δημοσιεύουν άρθρα, προκαλώντας σύγχυση και τεράστιο άγχος στον δημοσιογραφικό κόσμο και όχι μόνο, αναφερόμενα σε ένα αναπόφευκτο τέλος για το “μεγάλο κανάλι”.

Ωστόσο η πραγματικότητα, που γνωρίζει από έμπιστες πληροφορίες το mononews, απέχει καθώς από τη στιγμή που ο εκτελών χρέη διευθύνοντος συμβούλου, Νίκος Πεφάνης, ζήτησε από τους μετόχους του Μεγάλου Καναλιού να συντάξουν επιστολή προς τις τράπεζες ότι θα εισφέρουν ποσό ύψους 17,5 εκατ. ευρώ για την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, φαίνεται πως μέχρι την Παρασκευή θα έχει βρεθεί η “χρυσή τομή”.

Συγκεκριμένα ο κ. Θεοχάρης Φιλιππόπουλος δήλωσε ότι μπορεί να συνεισφέρει με 5 εκατ., οι κ.κ. Μάρης και Μπόμπολας μίλησαν για 7,5 εκατ. και ο κ. Ψυχάρης επιφυλάχθηκε αρχικά και επανήλθε στη συνέχεια από το γραφείο του, από όπου ενημέρωσε ότι μπορεί να προσθέσει 5 εκατ. ενώ σε αναμονή βρίσκεται και η συμβολή της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ