ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Γερμανία έχει μία καλή πιθανότητα να περάσει τον επικείμενο χειμώνα χωρίς τη λήψη δραστικών μέτρων, αλλά παρ’ όλα αυτά βρίσκεται αντιμέτωπη με μία δύσκολη περίοδο και πρέπει να προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο η Ρωσία να μειώσει περισσότερο τη ροή του φυσικού αερίου, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομίας Ρόμπερτ Χάμπεκ.
“Έχουμε ακόμη έναν πολύ κρίσιμο χειμώνα μπροστά μας. Πρέπει να περιμένουμε ότι (ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν) θα μειώσει περαιτέρω το φυσικό αέριο,” δήλωσε ο Χάμπεκ στην κρατική γερμανική τηλεόραση ARD από τον Καναδά, όπου και πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη μαζί με τον καγκελάριο Όλαφ Σολτς.
Διαβάστε επίσης
Φυσικό αέριο: Γιατί η Γερμανία θα χρειαστεί να μειώσει την κατανάλωση περισσότερο από κάθε άλλη χώρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ: Ποιοι επίσημοι τρέχουν για χάρη της
- FaCad’oro: Η χρυσή αυτοκρατορία και το όνειρο των 56 εκατ. ευρώ που κατέρρευσε
- Τι ώρα ψώνισαν μετοχές οι τολμηροί, πόσο αγόρασε την ΑΧΙΑ ο Ψάλτης, το τηλεφώνημα Παπασταύρου, οι γκρίνιες για τον Κωνσταντακόπουλο, η επιτυχία της Νίκης και το menu των 7 βουλευτών στο prive του Kiku
- Η σιωπή των αμνών: Σε άνοδο η εκτελεστική εξουσία σε πτώση η δημοκρατία
