ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι δύο εκπλήξεις του Μυτιληναίου, ποιες μετοχές έχουν νέα, το moto του εφοπλιστή Τσαντάνη, τι είδε ο Πιέρ στην Ουάσιγκτον, ο «κόκκινος» Καρώνης και η πριγκίπισσα Χρυσή
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα δημοσιοποιηθεί η απόφαση του διαγωνισμού, δήλωσε, μιλώντας στο ΕΡΤΝews ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου σχετικά με την απόφαση για την αποδοχή της εκδήλωσης ενδιαφέροντος που υπέβαλε η αμερικανική Chevron και αφορά στην παραχώρηση του δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων σε θαλάσσιες περιοχές νότια της Κρήτης («Νότια της Κρήτης 1» και «Νότια της Κρήτης 2»).
«Οι δύο υπουργικές αποφάσεις βγήκαν και η τρίτη και τελευταία θα έχει εκδοθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας, όπως είχαμε πει γιατί τρέχουμε με αυστηρό και απαιτητικό χρονοδιάγραμμα για να δείξουμε ότι είμαστε αξιόπιστοι», τόνισε.
Τις επόμενες εβδομάδες θα μεταβούμε στην έδρα της Chevron στο Χιούστον για τα επόμενα βήματα της προσπάθειας. Αυτές οι έρευνες για υδρογονάνρθακες είναι πολύ σημαντικές για το μέλλον της χώρας και τα παιδιά μας, τόνισε ο κ. Παπασταύρου, σημειώνοντας ότι και η επικύρωση από τη Βουλή αναμένεται εντός του 2025.
Διαβάστε επίσης:
Αdidas: Οι δασμοί του Τραμπ φρενάρουν την αύξηση των στόχων
AKRITAS: Βελτιωμένη η λειτουργική κερδοφορία, παρά τη μείωση των πωλήσεων το 2024
Morgan Stanley για Metlen: Το στοίχημα των €2 δισ. EBITDA ανοίγει νέους ορίζοντες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισχυρό πρώτο τρίμηνο για την Coca-Cola – Υπερβαίνει τις εκτιμήσεις και καθησυχάζει για τους δασμούς
- Κορκίδης: Διαχειρίσιμες οι δομικές αδυναμίες της ελληνικής οικονομίας
- Τραμπ: Η Ουκρανία δεν χρειάζεται περισσότερα φονικά όπλα για να πολεμήσει
- ΑΑΔΕ – myPROPERTY: Επεκτείνεται η ψηφιακή υποβολή δηλώσεων φόρου μεταβίβασης ακινήτων
