ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την παραίτηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΠΑ, Δημήτρη Τζώρτζη, ζήτησε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, αποδίδοντάς του ευθύνες για τη δρομολόγηση νομικών κινήσεων (αγωγή εκ μέρους των εργολαβικών εταιρειών) εναντίον της συνεχιζόμενης απεργίας των εργαζομένων της επιχείρησης.
Να σημειωθεί ότι Δημήτρης Τζώρτζης είχε προσφύγει κατά της απεργίας των εργαζομένων στη ΔΕΠΑ, κίνηση που, σύμφωνα με πληροφορίες, προκάλεσε την αντίδραση του υπουργείου Ενέργειας το οποίο ζήτησε να ανακληθεί η σχετική νομική κίνηση, κάτι το οποίο προφανώς δεν έκανε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ: Ποιοι επίσημοι τρέχουν για χάρη της
- FaCad’oro: Η χρυσή αυτοκρατορία και το όνειρο των 56 εκατ. ευρώ που κατέρρευσε
- Τι ώρα ψώνισαν μετοχές οι τολμηροί, πόσο αγόρασε την ΑΧΙΑ ο Ψάλτης, το τηλεφώνημα Παπασταύρου, οι γκρίνιες για τον Κωνσταντακόπουλο, η επιτυχία της Νίκης και το menu των 7 βουλευτών στο prive του Kiku
- Η σιωπή των αμνών: Σε άνοδο η εκτελεστική εξουσία σε πτώση η δημοκρατία
