ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι περιορισμοί στην τροφοδοσία καυσίμων στις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ αναμένεται να αρθούν τις επόμενες ημέρες, όπως ανακοίνωσε σήμερα η υπουργός Ενέργειας Τζένιφερ Γκράνχολμ, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της Colonial Pipeline ότι έθεσε και πάλι σε λειτουργία τον βασικό της αγωγό.
«Η Colonial Pipeline αναφέρει σήμερα το πρωί ότι η επανέναρξη του αγωγού πήγε καλά κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αυτό σημαίνει ότι τα πράγματα θα εξομαλυνθούν έως το τέλος του σαββατοκύριακου. Θα σας κρατάμε ενήμερους», δήλωσε η Γκράνχολμ σε ανάρτηση στο Twitter.
Σε ξεχωριστές τηλεοπτικές συνεντεύξεις, η Γκράνχολμ δήλωσε στο MSNBC και το CNN ότι οι τωρινές ελλείψεις καυσίμων είναι προσωρινές και ότι στις περισσότερες περιοχές η κατάσταση αναμένεται να εξομαλυνθεί τις επόμενες 2-3 ημέρες.
Το κλείσιμο μιας βασικής αρτηρίας καυσίμων το περασμένο σαββατοκύριακο ύστερα από κυβερνοεπίθεση με λυτρισμικό προκάλεσε ελλείψεις και σε ορισμένες νοτιοανατολικές πολιτείες είχε ως αποτέλεσμα οι καταναλωτές να σπεύσουν να ανεφοδιάσουν τα αυτοκίνητά τους με καύσιμα, γεγονός που προκάλεσε μεγάλες ουρές και αύξηση στις τιμές.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- myOEY.live.gov.gr: Σε λειτουργία η πλατφόρμα για τους Έλληνες επιχειρηματίες που επιθυμούν να επεκταθούν στο εξωτερικό
- Ντόναλντ Τραμπ: Έρχονται οι δασμοί στα φάρμακα
- Στην ΑΑΔΕ ο Κυριάκος Μητσοτάκης (βίντεο)
- Βαφειάς: Δεν υπάρχουν Έλληνες ναυτικοί – Ο Έλληνας προτιμά το σπίτι του, τη ζαχαρένια του και 1.500 μισθό – mononewsTV
