• Business

    Ena Athletics: Η startup του Λάτση που θα λανσάρει το πρώτο ελληνικό running παπούτσι υψηλών προδιαγραφών

    • NewsRoom


    Μία καινούρια, πολλά υποσχόμενη Startup στην Ελλάδα, η Ena Athletics, αναμένεται να κάνει δυναμική είσοδο το προσεχές διάστημα στην ελληνική αγορά και συγκεκριμένα στον χώρο του running.

    Σε μία αγορά που βιώνει τεράστια ανάπτυξη στις μέρες μας, όπως αποδεικνύεται περίτρανα και από τις συμμετοχές του φετινού Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, του οποίου οι θέσεις εξαντλήθηκαν σε λιγότερο από δύο μήνες!

    Με έδρα στην Αθήνα και διεθνή ομάδα management, της οποίας όμως θα ηγούνται Έλληνες, η Ena Athletics αναμένεται να προκαλέσει μεγάλη αίσθηση και φιλοδοξεί να αλλάξει τα δεδομένα της κατηγορίας, λανσάροντας το πρώτο ελληνικό running παπούτσι υψηλών προδιαγραφών (supershoe), το οποίο αντλεί έμπνευση από την κληρονομιά και τις αθλητικές αξίες της χώρας μας.

    Η σύνθεση της διοίκησης της εν λόγω Startup θα αποτελείται από έναν Έλληνα επενδυτή από τον χώρο του Venture Capital, έναν Έλληνα γενικό διευθυντή με διεθνή πείρα στο ηλεκτρονικό εμπόριο, έναν βραβευμένο σχεδιαστή υποδημάτων, ένα πρώην ηγετικό στέλεχος της Nike και διακεκριμένους Έλληνες δρομείς.

    Μία καλύτερη αίσθηση τόσο της εταιρείας όσο και της φιλοσοφίας της μπορούμε να πάρουμε από το site της www.enaathletics.com, το οποίο αποκαλύπτει αρκετά για την καινοτομία και την αισθητική της Εna Athletics.

    Πίσω από τη νέα εταιρεία, ωστόσο, βρίσκεται ο όμιλος Λάτση, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία στο ΓΕΜΗ η έδρα της Ena Athletics βρίσκεται στο Golden Hall της Lamda Development (συμφερόντων του ομίλου Λάτση) ενώ και δύο από τα τρία μέλη του αρχικού Διοικητικού Συμβουλίου οι Ευάγγελος Χρόνης και Αργυρώ Αναγνώστου κατέχουν σημαντικές θέσεις στον όμιλο Λάτση.

    Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της νεοσύστατης εταιρείας είναι ο κ. Θωμάς Θωμαϊδης με μακρόχρονη θητεία στην Ocado Retail στην Βρετανία.

    Διαβάστε επίσης:

    LAMDA Development: Έργο της χρονιάς για το 2023 το κτιριακό συγκρότημα για την κοινότητα ΑμεΑ στο Ελληνικό

    Έναρξη του 7ου ετήσιου κύκλου Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Ρομποτικής στον Δήμο Αριστοτέλη με την υποστήριξη της Ελληνικός Χρυσός

    Public: Γιορτάζουν τα 16 Μεγάλα “Public + home” με διπλάσια επιστροφή χρημάτων



    ΣΧΟΛΙΑ