Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Στην Mytilineos η Φωτεινή Ιωάννου

Φωτεινή Ιωάννου

Φωτεινή Ιωάννου

Ο Όμιλος Mytilineos είναι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του mononews ο επόμενος σταθμός της καριέρας της  Φωτεινής Ιωάννου, πρώην Γενικής Διευθύντριας Διαχείρισης Απαιτήσεων & Specialized Asset Solutions της Εθνικής Τράπεζας, η οποία υπέβαλε νωρίτερα την Πέμπτη την παραίτησή της.

Η Φωτεινή Ιωάννου ήταν Γενική Διευθύντρια Διαχείρισης Απαιτήσεων Εταιρικής και Λιανικής Τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας από τον Μάϊο του 2019. Είχε εργασθεί σε σειρά θέσεων του Ομίλου κυρίως στους τομείς Στρατηγικής & Εταιρικής Τραπεζικής από το 2006- 2017.Είναι πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Διαχείρισης μη Εξυπηρετούμενων Δανείων της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.

Πριν την επανένταξη της στο δυναμικό της Εθνικής Τράπεζας ,διετέλεσε Γενική Διευθύντρια Corporate & Investment Banking ,μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Τράπεζας Πειραιώς, Πρόεδρος ΔΣ της Πειραιώς Factoring & Αντιπρόεδρος της Πειραιώς Leasing.