Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

efood με το πάσο σου: Το νέο πρόγραμμα με προσφορές και εκπτώσεις αποκλειστικά για φοιτητές

efood Students Program

efood Students Program

Το efood, η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, εξελίσσεται συνεχώς, δημιουργώντας νέες υπηρεσίες και προγράμματα για την καθημερινότητα των μελών του.

Η νέα πρωτοβουλία του efood είναι το πρόγραμμα «efood με το πάσο σου», μέσω του οποίου οι φοιτητές των ελληνικών πανεπιστημίων αποκτούν πρόσβαση σε καθημερινά προνόμια για τις αγορές τους από το efood.

Με μια απλή διαδικασία, οι φοιτητές μπορούν να απολαμβάνουν αποκλειστικά κουπόνια για εξαργύρωση στο efood, καθώς και ειδικές φοιτητικές εκπτώσεις σε περισσότερα από 3.700 καταστήματα σε όλες τις φοιτητικές πόλεις.

Για την υλοποίηση του νέου προγράμματος, το efood συνεργάστηκε με το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας (ΕΔΥΤΕ – GRNET), φορέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, για την ασφαλή επιβεβαίωση της φοιτητικής ιδιότητας κάθε ενδιαφερόμενου.

Διαρκής στόχος του efood είναι η δημιουργία προσιτών οικονομικά λύσεων για τους καταναλωτές και γι’αυτό το λόγο παρέχει τη μεγαλύτερη δυνατότητα διαφορετικών επιλογών για τις καθημερινές τους αγορές ενώ δημιουργεί συνεχείς προσφορές, εκπτώσεις και προνόμια, τόσο για τα 20.000 συνεργαζόμενα καταστήματα που βρίσκονται στην πλατφόρμα του όσο και για τα είδη λιανικής και super market μέσω του efood market.

To νέο πρόγραμμα του efood απευθύνεται αποκλειστικά στους φοιτητές, παρέχοντας τους λύσεις για εξοικονόμηση χρημάτων στα καθημερινά τους έξοδα.

Διαβάστε επίσης:

 Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου στο Ζάππειο το Advanced Telecoms & IoT Summit 2024

Alpha Bank: Τι συζήτησαν τα στελέχη της στο συνέδριο της Bank of America

Apple: Στα σκαριά το νέο οικονομικό iphone; – Μεγάλες αναβαθμίσεις και στο βάθος… τεχνητή νοημοσύνη