Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

efood: Συμμετέχει στο πρόγραμμα ΔΕΗ myHome4Students – Μεγάλες προσφορές για φοιτητές

efood

Το efood συμμετέχει στο πρόγραμμα ΔΕΗ myHome4Students και γεμίζει δωρεάν το πρώτο φοιτητικό ψυγείο της χρονιάς.

Το efood, η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, είναι μια από τις πλέον δημοφιλείς / αγαπημένες εφαρμογές για τους φοιτητές, τόσο για τα καθημερινά τους ψώνια όσο και για το φαγητό και τον καφέ τους.

Μέσα από το νέο προϊόν ΔΕΗ myHome4Students, το οποίο σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τους φοιτητές, με προνόμια για τη νέα τους καθημερινότητα, το efood δημιούργησε μια μοναδική παροχή: προσφέρει σε κάθε φοιτητή, με την απόκτηση του προϊόντος, ένα κουπόνι αξίας 50 ευρώ για την πρώτη τους αγορά στην πλατφόρμα, που τους επιτρέπει να γεμίσουν το πρώτο τους φοιτητικό ψυγείο με αγαπημένα γεύματα, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για το κόστος.

Η ΔΕΗ, έχοντας τους φοιτητές, τις σύγχρονες ανάγκες και την εμπειρία τους στο επίκεντρο, σχεδίασε το ΔΕΗ myHome4Students, μία νέα, ολιστική πρόταση για τη φοιτητική ζωή.

Το νέο προϊόν ΔΕΗ myHome4Students προσφέρει σταθερή, ανταγωνιστική τιμή, 3% έκπτωση με την εξόφληση λογαριασμού μέσω πάγιας εντολής, δωρεάν πάγιο για τους τρεις θερινούς μήνες και δωρεάν την υπηρεσία GreenPass από τη ΔΕΗ.

Παράλληλα, με την ενεργοποίηση του προϊόντος ΔΕΗ myHome4Students, η ΔΕΗ επιβραβεύει τους φοιτητές με προσφορές, δώρα και εκπτώσεις οι οποίες θα ανανεώνονται συνεχώς στο ΔΕΗ myRewards coupons, την ειδικά διαμορφωμένη ενότητα στην ψηφιακή πλατφόρμα myΔΕΗ.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες εδώ.

Το efood με τη συνεργασία του με τη ΔΕΗ, διασφαλίζει ότι οι φοιτητές θα έχουν την υποστήριξη που χρειάζονται για να απολαύσουν την καθημερινότητά τους, κάνοντας τη φοιτητική ζωή πιο εύκολη, πιο άνετη και οικονομική.

Διαβάστε περισσότερα:

Μύρων Τσατσάκης: Το πλοίο της Modion Maritime χτυπήθηκε κατά λάθος από τους Χούθι

Italgas: Αυξάνεται στο €1 δισ. το ποσό των προγραμματισμένων επενδύσεων στην Ελλάδα

Βούλτεψη: Αναντίστοιχη η συμμετοχή στο ΠΑΣΟΚ με το αφήγημα του «comeback» – Έπρεπε να έρθουν Ρηγίλλης Καραμανλής – Σαμαράς