• Business

    Doppler: Από 15 Ιουλίου σε διαπραγμάτευση οι μετοχές που προέκυψαν από την ΑΜΚ

    Σταύρος Σταυρόπουλος

    Σταύρος Σταυρόπουλος, Doppler


    Την Δευτέρα, 15/07/2024  θα αρχίσει στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών η διαπραγμάτευση των 1.221.580 Νέων Μετοχών που προέκυψαν από την ΑΜΚ όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Doppler.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

    Η εταιρεία «ΝΤΟΠΛΕΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» (η «Εταιρεία»), ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι:

    Την Δευτέρα, 15/07/2024 θα αρχίσει η διαπραγμάτευση στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών των 1.221.580 νέων κοινών ονομαστικών μετά ψήφου άυλων μετοχών (οι «Νέες Μετοχές») της Εταιρίας, ονομαστικής αξίας 0,04 Ευρώ εκάστης, που προέκυψαν από την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων (η «Αύξηση»), όπως αποφασίσθηκε από την 31/05/2024 Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας.

    Η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά την συνεδρίασή της την Πέμπτη, 11/07/2024 ενέκρινε την ένταξη προς διαπραγμάτευση στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών των 1.221.580 Νέων Μετοχών.

    Οι Νέες Μετοχές που προέκυψαν από την Αύξηση θα είναι πιστωμένες, κατά την ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης, στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξίων των δικαιούχων στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ).

    Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. Μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρείας (υπεύθυνος κ. Χριστόδουλος Διαμαντόπουλος, τηλέφωνο επικοινωνίας 23430 54000 (Εσωτ. 113)).

    Διαβάστε επίσης

    Ebury για πληθωρισμό ΗΠΑ: Ανοίγει ο δρόμος για μείωση των επιτοκίων τον Σεπτέμβριο

    Λάμψα: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ενδεκαμελές ΔΣ

    Κέκροψ: Στον Πέτρο Σουρέτη το 4,6% της εταιρείας με εξωχρηματιστηριακή συναλλαγή



    ΣΧΟΛΙΑ