• sports

    Δημήτρης Μελισσανίδης: Θα είμαι δίπλα στον Μάριο Ηλιόπουλο μέχρι να βρει τον βηματισμό του

    • NewsRoom


    Τον εφοπλιστή Μάριο Ηλιόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει πλέον τα ηνία της ΑΕΚ, παρουσίασε ο μέχρι σήμερα διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» Δημήτρης Μελισσανίδης.

    Ο κ. Μελισσανίδης δήλωσε βέβαιος ότι ο Μάριος Ηλιόπουλος διαθέτει την οικονομική επιφάνεια και τον χαρακτήρα για να δώσει συνέχεια στην ανάπτυξη του συλλόγου, ενώ υπογράμμισε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του μέχρι να βρει τον βηματισμό του.

    «Το ταξίδι έφτασε στο τέλος. Ήρθα να σας παρουσιάσω τον κ. Ηλιόπουλο. Είναι ένας νέος άνθρωπος, θα είναι ο νέος προστάτης της ομάδας μας. Δεν σας κρύβω ότι το σκέφτηκα πολύ, το δουλεύω ίσως 1-1,5 χρόνο στο μυαλό μου. Κατέληξα στον Μάριο γιατί ξέρω τον χαρακτήρα, τις φιλοδοξίες του και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει. Θα είμαι δίπλα του μέχρι να βρει τον βηματισμό του. Είναι αυτοδημιούργητος, έχει βγάλει πολλά χρήματα και αισθάνομαι σιγουριά ότι η ΑΕΚ δίπλα του θα έχει συνέχεια», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

    «Όλοι κρινόμαστε κι εγώ θα κριθώ κάποια στιγμή. Είμαι συγκινημένος. Πρέπει να πω όμως ότι η απόφαση που έχω πάρει είναι σωστή. Ο κ. Ηλιόπουλος είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, παραλαμβάνει μια ομάδα με υγεία, με ικανά στελέχη, το αθλητικό κέντρο, τα δύο μουσεία και για 49 χρόνια την εκμετάλλευση του γηπέδου μας, που ανήκει στον Ερασιτέχνη και από τα έσοδά του συντηρείται έχοντας δει πρόοδο σε όλα τα τμήματα», συνέχισε ο κ. Μελισσανίδης.

    «Μέσα στην όλη συμφωνία είχα προτάσεις από fund της Αμερικής και με μεγάλα ποσά, αλλά δεν ήθελα να βάλω την ΑΕΚ σε περιπέτειες και σε ανθρώπους που δεν ξέρω. Επειδή είχαμε και την εμπειρία με την πολυεθνική, ούτε καν το συζήτησα. Όμως είναι δέσμευση του κ. Ηλιόπουλου να τελειώσει το αθλητικό μας κέντρο, το ξενοδοχείο και να κάνει η ΑΕΚ αυτά που είχαμε δεσμευτεί και ό,τι άλλο χρειαστεί.

    Αγαπάω το ποδόσφαιρο, αλλά ας μην κρυβόμαστε, και η ηλικία και η υγεία… Στο ποδόσφαιρο αισθάνομαι καλύτερος από πολλούς, όχι όμως από όλους. Θα είμαι δίπλα στον Μάριο, όλα τα στελέχη είναι ταλιμπάν. Όλη αυτή η προσπάθεια θα έχει και συνέχεια», ανέφερε.

    «Είχα πει και παλαιότερα ότι κάποια στιγμή θα τελειώσει το ταξίδι αυτό για μένα. Πιστεύω πως ό,τι δεσμεύτηκα να κάνω το 2011 το έκανα πράξη. Μεγαλώνω, έχω περάσει και ένα σοβαρό θέμα υγείας, ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω. Θα είμαι κοντά στην ΑΕΚ. Το μόνο που κρατάω είναι η σουίτα μου και ό,τι χρειάζεται η ΑΕΚ θα είμαι δίπλα της. Τον Μάριο τον ξέρω αρκετά χρόνια.

    Δεν θα έκανα τίποτα αν πρώτα δεν είχα ενημερώσει τον προπονητή μας. Είναι μεγάλο κεφάλαιο για την ΑΕΚ, του εξήγησα. Δεν θα τολμούσα να κάνω κάτι χωρίς να τον ενημερώσω. Και δεν σας κρύβω πως ο κ. Αλμέιδα έχει γνωρίσει και τον κ. Ηλιόπουλο.

    Είναι ισχυρός οικονομικά, πετυχημένος, εγωιστής… έναν τέτοιο θέλει η ΑΕΚ. Η νεκροψία θα δείξει. Ο Μάριος έχει όλα τα προσόντα να συνεχίσει αυτό που αφήνουμε στα χέρια του. Θα είμαι δίπλα του μέχρι να βρει τον βηματισμό του και να έχει συνέχεια το κλαμπ που όλοι αγαπάμε», πρόσθεσε.

    Ηλιόπουλος: Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ιδέα την οποία πρέπει να κρατάμε φυλαχτό

    «Αγαπητοί φίλοι της ΑΕΚ και όσοι δεν είστε σας καλησπερίζω κι εσάς… Μεγάλη τιμή, μεγάλη μέρα σήμερα στο ναό της ΑΕΚ. Σ’ αυτό το απίστευτο γήπεδο, μόνο ο Δημήτρης Μελισσανίδης μπορούσε αν τελειώσει παρά τις δυσκολίες… Γνωρίζεται ότι δεν «γλείφω» και το προφίλ μου και ο τρόπος που σκέφτομαι είναι ότι δεν μασάω τα λόγια μου. Ο Δημήτρης είναι ο κορυφαίος παράγοντας που πέρασε από το ποδόσφαιρο, είναι χαρισματικός και ένας κολοσσός που θα μείνει στην ιστορία ως ευεργέτης της ΑΕΚ. Μου θύμιζε συχνά οτι η ΑΕΚ είναι το παιδί του και η μεγάλη του αγάπη… Έτσι μου έβαλε ψηλά τον πήχη και μεγάλη ευθύνη…», ανέφερε αρχικά από την πλευρά του ο Μάριος Ηλιόπουλος.

    «Η παιδεία και η υγεία είναι απαραίτητα σε κάθε σύγχρονη χώρα.. Ο αθλητισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της παιδείας.. Μέχρι σήμερα δεν δόθηκε η απαραίτητη σημασία από την Πολιτεία και στη χώρα μας παροδικά θυμούνται ότι υπάρχει ο αθλητισμός και η αριστεία στον αθλητισμό. Είμαστε μια χώρα χωρίς υποδομές κι αυτές των Ολυμπιακών Αγώνων παραμένουν αναξιοποίητες. Προσωπικά έχω δεσμευτεί στον Δημήτρη ότι έχω όραμα και για τις ακαδημίες και είναι το κομμάτι που θέλουμε να χτίσουμε και να επενδύσουμε.», ανέφερε.

    «Ο αθλητισμός η ταχύτητα η αδρεναλίνη είναι στοιχεία της ζωής μου. Με τη βοήθεια του Θεού και του σύμπαντος έχω καταφέρει να πετύχω αυτά που οραματίστηκα. Ως μαθητής έκανα πρωταθλητισμό στον στίβο και στη συνέχεια στον μηχανοκίνητο αθλητισμό… Επαγγελματικά η Sea Jets ξεκίνησε πριν 35 χρόνια χωρίς να μας υπολογίζουν και σήμερα είναι ο βασικός πυλώνας του ελληνικού τουρισμού με μηδενικό δανεισμό…», πρόσθεσε.

    «Η SeaJets εχει προσφέρει σε οτιδήποτε έχει σχέση με τον ελληνικό αθλητισμό. Στο Ράλι Ακρόπολις που ήταν έτοιμο να εξαφανιστεί, δωρεές σε ομάδες, σε υποδομές και σύντομα με την ίδρυση του Ιδρύματος Τάκης Ηλιόπουλος, στη μνήμη του πατέρα μου θα έχουμε και νέες δράσεις.

    Δεν με ενδιαφέρει η καρέκλα αλλά να είμαι αρχιστράτηγος σ’ ένα δύσκολο πεδίο όπως είναι το ποδόσφαιρο.

    Είναι σημαντικό να τιμάμε τις ρίζες μας. Η ΑΕΚ είναι η ομάδα με την πιο ένδοξη ιστορία γιατί μετά από μεγάλες καταστροφές κατάφερε να ενώσει ανθρώπους και να είναι αυτό που είναι σήμερα. Είναι συνδεδεμένη με όλους τους Έλληνες. θα δώσω την ψυχή μου, όλο μου το είναι, όπως το έκανα όλα αυτά τα χρόνια, γιατί η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ιδέα την οποία πρέπει να κρατάμε φυλαχτό. Ζήτω η ΑΕΚ», κατέληξε ο κ. Ηλιόπουλος.

    Διαβάστε επίσης

    Μάριος Ηλιόπουλος: Ο ραλίστας, που διαθέτει ποντοπόρα πλοία, κρουαζιερόπλοια και την Sea Jets, τώρα αναλαμβάνει και την ΑΕΚ

    AEK: Αποχωρεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης – Νέος ιδιοκτήτης ο Μάριος Ηλιόπουλος!

    EuroChampion Jet: Το νέο εντυπωσιακό ταχύπλοο της SeaJets του Μάριου Ηλιόπουλου κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά



    ΣΧΟΛΙΑ