Αισίως ολοκληρώθηκε χθες, Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, ο κύκλος των απολογιών των κατηγορουμένων στην πολύκροτη δίκη της Folli Follie. Οι ορκωτοί λογιστές Γιώργος Βαρθαλίτης και Χρυσούλα Τσακαλογιάννη, όπως επίσης και ο Κωνσταντίνος Στελλούδης μίλησαν για τη δική τους οπτική, απαντώντας στις ερωτήσεις της έδρας για το κατηγορητήριο που τους βαραίνει.

Γιώργος Βαρθαλίτης: «Κακώς έγινε η ωραιοποίηση των οικονομικών καταστάσεων»

Απαντώντας στις ερωτήσεις της Προέδρου του δικαστηρίου, ο κύριος Βαρθαλίτης έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους ορκωτούς της Ασίας και το σκάνδαλο που ξέσπασε με το δημοσίευμα του QCM.

1

O κ. Βαρθαλίτης εξήγησε ότι οι ορκωτοί της Ασίας ήταν δύο και είχαν και βοηθούς. Επίσης, διευκρίνισε ότι ήταν πιστοποιημένοι στη χώρα τους. Ωστόσο, μετά την καταγγελία του QCM αδυνατούσε να επικοινωνήσει μαζί τους, όπως και με τον υπο-Όμιλο. Επιπλέον, είπε ότι δεν ήξερε ότι ο όμιλος της Ασίας διατηρούσε λογαριασμό στην Alpha Bank, καθώς στις σημειώσεις των οικονομικών καταστάσεων δεν αναγραφόταν σε ποια τράπεζα ήταν τα ποσά.

«Το 2009 ο Γεώργιος Κουτσολιούτσος έλαβε γνώση από τον Δημήτριο Κουτσολιούτσο για την ωραιοποίηση των οικονομικών καταστάσεων. Την περίοδο αυτή που δεν ξέρατε, αυτά που βλέπατε τα διαβάζατε ως λογικά για την εποχή;», ρώτησε η Πρόεδρος τον κ. Βαρθαλίτη.

«Ναι. Δε θα μπορούσα να φανταστώ ότι πιστοποιημένοι ελεγκτές θα συναινούσαν σε αυτό», αποκρίθηκε.

Επιπλέον, απαντώντας στην ερώτηση της προέδρου σε τι συμπέρασμα έχει καταλήξει σχετικά με την υπόθεση, ο κ. Βαρθαλίτης υποστήριξε:

«Κακώς έγινε η ωραιοποίηση των οικονομικών καταστάσεων στον υπο-Όμιλο της Ασίας. Ήταν ένας όμιλος με τζίρο 600 εκατομμύρια ευρώ. Ήρθε η απογοήτευση και η καταστροφή μου. Γιατί να παρασυρθώ κι εγώ σε όλο αυτό το σκάνδαλο; Αν το είχα μάθει τότε, θα συμβούλευα τον Δημήτρη Κουτσολιούτσο να κλείσει τα ζημιογόνα μαγαζιά».

«Η ΕΛΤΕ είπε ότι έκανα τον απαιτούμενο έλεγχο, αλλά έπρεπε να είμαι πιο επιμελής»

Αναφορικά με τα πρόστιμα που του έχουν επιβληθεί, o κ. Βαρθαλίτης μίλησε για το πρόστιμο που του επέβαλε η Ε.Λ.Τ.Ε., η οποία ήρθε για έλεγχο στα γραφεία του δύο ημέρες μετά την δημοσίευση του επίμαχου report, ζητώντας όλα τα στοιχεία που είχε δικαίωμα να δει. «Τέλη Αυγούστου μου ζήτησαν εξηγήσεις για τα ταμειακά διαθέσιμα και το δάνειο στη Ladosian. Στο πειθαρχικό, με ρωτούσαν για τον κίνδυνο του ενός πελάτη. Βέβαια, ο πιστωτικός κίνδυνος μπορεί να προέλθει  και από πολλούς πελάτες. Η Ε.Λ.Τ.Ε. έστειλε επιστολή στις εποπτικές αρχές του Χονγκ Κονγκ για να βεβαιώσουν αν ο ορκωτός της Ασίας ήταν πιστοποιημένος. Η ΕΛΤΕ είπε ότι έκανα τον απαιτούμενο έλεγχο, αλλά έπρεπε να είμαι πιο επιμελής. Έπρεπε να είχα λάβει τα extraits των τραπεζών.

«Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έπρεπε να κάνει άμεσα αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής»

Ακολούθως ο κ. Βαρθαλίτης απάντησε τις ερωτήσεις της Εισαγγελέως σχετικά με την ωραιοποίηση και την αναμόρφωση των οικονομικών καταστάσεων που είχε αιτηθεί. Ο κ. Βαρθαλίτης είπε στην Εισαγγελέα ότι η αναμόρφωση των οικονομικών καταστάσεων έπρεπε να γίνει άμεσα, παρ’ όλο που ήταν μία δύσκολη διαδικασία. «Είχα ζητήσει να γίνει ανεξάρτητα από τους ελέγχους».

Ακολουθεί απόσπασμα ερωτήσεων της Εισαγγελέως της έδρας

Εισαγγελέας: Τι επίπτωση θα είχε στην εταιρεία;

Γ.Β.: Θα ήταν ένα γερό ταρακούνημα, επειδή ήταν εισηγμένη στο Χρηματιστήριο. Μπορεί να ανακαλούσαν και την άδεια.

Εισαγγελέας: Ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος είπε στην απολογία του ότι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έπρεπε να κάνει άμεσα αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής.

Γ.Β.: Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έπρεπε να το κάνει άμεσα. Εγώ είχα να ελέγξω 40 θυγατρικές. Αν είχε γίνει άμεσα η αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής, θα ήταν καλύτερα για τους επενδυτές.

«Η διοίκηση της Ασίας υποβάθμισε τον πιστωτικό κίνδυνο»

Στη συνέχεια, ο κ. Βαρθαλίτης απαντώντας στις ερωτήσεις της Εισαγγελέως, είπε μεταξύ άλλων ότι προχώρησε στις ενέργειες που οδήγησαν στην ανάκληση του πιστοποιητικού του, γιατί δεν είχε γίνει κάποια κίνηση από την εταιρεία εναντίον του QCM και ότι μαζί με τις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις του 2017, αυτομάτως ανακαλέστηκαν και αυτές του 2016, λόγω του ότι στις καταστάσεις του 2017 αναφέρονταν και τα διαθέσιμα υπόλοιπα από το προηγούμενο έτος χρήσης.

Επιπλέον, ανέφερε ότι η ίδια η διοίκηση της Ασίας είχε υποβαθμίσει τον πιστωτικό κίνδυνο, λόγω του ότι ο συγκεκριμένος πελάτης συνεργαζόταν χρόνια με την εταιρεία. Αναφορικά με τον έλεγχο της ύπαρξης των επιβεβαιωτικών επιστολών, ο κ. Βαρθαλίτης είπε ότι αυτό ήταν αρμοδιότητα των ορκωτών λογιστών της Ασίας, οι οποίοι επιβεβαίωσαν την ύπαρξή τους, όπως και για τα αποθέματα, διαβεβαιώνοντάς τον ότι είχε γίνει έλεγχος.

«Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς είπε ότι δεν υπήρχαν παραστατικά για 242,5 εκατομμύρια περίπου», είπε η Εισαγγελέας και ο κ. Βαρθαλίτης απάντησε ότι η ομάδα του κατά τον έλεγχό της, βρήκε όλα τα παραστατικά εκτός από αυτά της Ασίας.

«Αισθάνομαι θύμα της διοίκησης του ομίλου της Ασίας»

Μετά από τις ερωτήσεις της έδρας, ο κατηγορούμενος κλήθηκε να απαντήσει τις ερωτήσεις της πολιτικής αγωγής.

Απαντώντας σε ερώτηση ενός εκ των συνηγόρων των επενδυτών, ο κ. Βαρθαλίτης είπε ότι ήταν νόμιμο το ότι ήταν ορκωτός ελεγκτής της μητρικής εταιρείας από το 1996 έως και το 2018, γιατί δεν υπέγραφε ο ίδιος κάθε φορά τις οικονομικές καταστάσεις και ότι τηρήθηκαν όλα τα πρότυπα βάσει νόμου. Την ίδια ώρα μεταξύ άλλων, τόνισε ότι ο ορκωτός ελέγχει τη νομιμότητα των λογιστικών εγγραφών στις οικονομικές καταστάσεις.

Παράλληλα, ερωτήσεις στον κ. Βαρθαλίτη απηύθυναν οι συνήγοροι από την πλευρά της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Απαντώντας σε ερώτηση ενός εκ των συνηγόρων, ο κ. Βαρθαλίτης ανέφερε ότι ο υπο-Όμιλος της Ασίας είχε 17 θυγατρικές, εκ των οποίων οι 13 είχαν άλλους ορκωτούς ελεγκτές και υπήρχαν και οι 2 ορκωτοί για τη μητρική του υπο-Ομίλου της Ασίας.

Ταυτόχρονα, ο κ. Βαρθαλίτης ανέφερε ότι είχε παραλείψει να αναφέρει ότι ανακαλούνται αυτομάτως και οι οικονομικές καταστάσεις του 2016 μαζί με τις οικονομικές καταστάσεις του 2017, λόγω της συναισθηματικής φόρτισης.

«Αναφέρει ο κατηγορούμενος ότι είναι θύμα και όχι θύτης», ρώτησε μέσω της Προέδρου του δικαστηρίου -όπως άλλωστε υποβάλλονταν όλα τα ερωτήματα των συνηγόρων υπεράσπισης και κατηγορίας στους κατηγορούμενους- τον κ. Βαρθαλίτη.

«Αισθάνομαι θύμα της διοίκησης του ομίλου της Ασίας», είπε.

«Αν δεν υπήρχε το QCM, θα προχωρούσατε στην ανάκληση του πιστοποιητικού;», ρώτησε ο συνήγορος από την Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και ο συνήγορος υπεράσπισης του κύριου Βαρθαλίτη είπε «Εσείς θα κάνατε την αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής;». Η Πρόεδρος του δικαστηρίου είπε στον κ. Βαρθαλίτη να μην απαντήσει στην ερώτηση του συνηγόρου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, μιας και επρόκειτο για υποθετική ερώτηση.

Χρυσούλα Τσακαλογιάννη: «Δεν ξέραμε ότι υπήρχε πρόβλημα με τον όμιλο της Ασίας»

Την απολογία της στη δικάσιμο της Πέμπτης ολοκλήρωσε και η ορκωτή ελέγκτρια κα. Χρυσούλα Τσακαλογιάννη. Αρχικά, η κα. Τσακαλογιάννη μίλησε για τις σπουδές της, αναφέροντας ότι είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Το 1998 ως ασκούμενη ορκωτή λογίστρια, παρακολούθησε το διετές πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του Σώματος Ορκωτών και παράλληλα έδινε εξετάσεις για την προηγμένη βαθμίδα.

Από το 2009 διαθέτει άδεια ορκωτού λογιστή. Όταν ξεκίνησε τη συνεργασία της με τη SOL A.E., εντάχθηκε στην ομάδα των ορκωτών ελεγκτών κ. Βαρθαλίτη και κ. Ιακωβίδη. Δήλωσε ότι ήταν χαρούμενη για τη δουλειά της στη Folli Follie, καθώς ήξερε από τα χρόνια που ήταν ασκούμενη την εταιρεία.

Στη συνέχεια, η κα. Τσακαλογιάννη έδωσε ορισμένες επιπλέον πληροφορίες για τη διαδικασία του ελέγχου των οικονομικών καταστάσεων από έναν ορκωτό, τονίζοντας ότι οι ορκωτοί οφείλουν να είναι πιστοποιημένοι. Αναφορικά με τις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις, η κα. Τσακαλογιάννη υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι «Ως ελεγκτές οφείλουμε να ελέγξουμε ότι οι ενοποιημένες καταστάσεις έχουν συνταχθεί με τα διεθνή ελεγκτικά πρότυπα. Ελέγχουμε αν έχει γίνει σωστή απεικόνιση…» και πρόσθεσε ότι οι ορκωτοί αντιπαραβάλλουν τα στοιχεία που διαθέτουν οι μητρικές εταιρείες σε σχέση με τις θυγατρικές και ζητούν επιβεβαιωτικές επιστολές για τα υπόλοιπα. Οι συναλλαγές των θυγατρικών φαίνονται στις οικονομικές τους καταστάσεις και έχουν ελεγχθεί από τους ορκωτούς των θυγατρικών. «Όταν κάνουμε έλεγχο στη μητρική, εκτός από επιστολές, στέλνουμε οδηγίες για τον έλεγχο προς όλες τις θυγατρικές. Οι θυγατρικές οφείλουν να διαβεβαιώσουν ότι οι ορκωτοί ελεγκτές είναι ανεξάρτητοι από την εταιρεία», διευκρίνισε.

Απαντώντας στις ερωτήσεις της Προέδρου, η κα. Τσακαλογιάννη είπε ότι οι ορκωτοί της μητρικής δεν είναι υποχρεωμένοι να ζητήσουν τα τραπεζικά διαθέσιμα της θυγατρικής και ότι ο έλεγχος των ενοποιημένων καταστάσεων έγινε καθ’ όλα νόμιμα, ακολουθώντας την ενδεδειγμένη διαδικασία. Σχετικά με το δημοσίευμα του QCM η κα. Τσακαλογιάννη ανέφερε «Έπρεπε να διερευνήσουμε αν ευσταθεί η καταγγελία. Δεν ξέραμε ότι υπήρχε πρόβλημα με τον όμιλο της Ασίας».

«Από μόνη μου έχω αναστείλει την ιδιότητά μου ως ορκωτή ελέγκτρια. Θέλω να καθαρίσει το όνομά μου»

Η Χρυσούλα Τσακαλογιάννη ως ορκωτή ελέγκτρια έχει υπογράψει τις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις για τα έτη χρήσεις 2012-2015, ενώ με τον κ. Βαρθαλίτη συνεργάζεται από το 1998. Αναφορικά με το ερώτημα κατά πόσο είναι νόμιμο ένα ορκωτός να υπογράφει επί συναπτά έτη τις οικονομικές καταστάσεις μίας εταιρείας, η κα Τσακαλογιάννη διευκρίνισε ότι ο ορκωτός εναλλασσόταν και ότι υπάρχει σχετική νομοθεσία που ορίζει τον αριθμό των ετών.

«Ο κ. Βαρθαλίτης δεν υπήρχε περίπτωση να με αφήσει να υπογράψω την έκθεση ελέγχου, αν ήξερε κάτι. Ούτε ο ίδιος θα το έκανε», υποστήριξε και πρόσθεσε «Από μόνη μου έχω αναστείλει την ιδιότητά μου ως ορκωτή ελέγκτρια. Πλέον παρέχω λογιστικές υπηρεσίες ως ελεύθερη επαγγελματίας. Δεν πάω σε ελέγχους. Δεν έχω την ψυχραιμία. Θέλω να καθαρίσει το όνομά μου».

Παράλληλα, η κα Τσακαλογιάννη-την οποία βαραίνει ένα πρόστιμο από την εποπτική αρχή των ορκωτών ελεγκτών που μαζί με τις προσαυξήσεις αγγίζει τις 130.000€- απαντώντας στις ερωτήσεις της Εισαγγελέως, ξεκαθάρισε ότι οι ορκωτοί της Ασίας τους είχαν διαβεβαιώσει ότι είχαν τις επιβεβαιωτικές επιστολές από τις τράπεζες. Εξήγησε δε, ότι τα προηγούμενα χρόνια είχαν ζητηθεί από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και τις εποπτικές αρχές του Χονγκ Κονγκ και τα είχαν πάρει.

«Δεν μας άξιζε αυτό το τέλος»

Η κα. Τσακαλογιάννη σε αυτή την ύστατη στιγμή της απολογίας της, είπε στην Πρόεδρο του δικαστηρίου όταν τη ρώτησε αν ήθελε να προσθέσει κάτι απάντησε φανερά κουρασμένη από την πολυετή διάρκεια της υπόθεσης: «Μου είναι δύσκολο που είμαι εδώ. Δεν είναι εύκολο να συνεχίσω με αυτό το στίγμα. Δεν περιμέναμε ότι θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Ο κύριος Βαρθαλίτης είναι αξιόλογος άνθρωπος. Δεν μας άξιζε να είμαστε εδώ. Δεν μας άξιζε αυτό το τέλος».

Κωνσταντίνος Στελλούδης: «Δεν γνωρίζω κανέναν από τη Folli Follie. Είχα φιλική σχέση με τον Ιωάννη Μπεγιέτη

Ο Κωνσταντίνος Στελλούδης ήταν ο τελευταίος κατηγορούμενος που απολογήθηκε στη δικάσιμο της Πέμπτης. Κατά τη διάρκεια της απολογίας του τόνισε ότι δε γνωρίζει κανέναν από τη Folli Follie παρά μόνο τον Ιωάννη Μπεγιέτη, με τον οποίο διατηρούσε φιλική σχέση από την παιδική του ηλικία. Ο κ. Στελλούδης, αν και απόφοιτος οικονομικών σπουδών δε γνωρίζει λογιστικά, όπως ο ίδιος δήλωσε και η μόνη σχέση που είχε με τα οικονομικά ήταν η παροχή υπηρεσιών υποβολής και διεκπαιρέωσης επενδυτικών προγραμμάτων.

«Μεγάλωσα σε μία οικογένεια δεμένη, σε ένα περιβάλλον φίλων και οικογένειας», είπε. Όταν ξέσπασε η οικονομική κρίση στην Ελλάδα, ο κ. Στελλούδης βρέθηκε σε οικονομική δυσπραγία, με αποτέλεσμα να τον βοηθούν οι φίλοι του οικονομικά και ψυχολογικά. Ο Ιωάννης Μπεγιέτης του έδινε κάποια μικροποσά τον χρόνο από 200 έως 500€, τα οποία του τα επέστρεφε με την πρώτη ευκαιρία. Παράλληλα, ο κ. Μπεγιέτης του ζητούσε μικροεξυπηρετήσεις, όπως να του στείλει κάποια ρούχα στο εξωτερικό ή να παραλάβει την αλληλογραφία του από το σπίτι της πρώην γυναίκας του, με την οποία δεν είχε διατηρήσει καλές σχέσεις κ.λπ.

Οι φάκελοι φωτιά με τα πλαστά extraits

«Δυο τρεις φορές τον χρόνο, ο Γιάννης μου έστελνε έναν φάκελο λίγο μεγαλύτερο από Α4, που περιείχε έναν άλλον φάκελο κλειστό, που δεν έπρεπε να τον ανοίξω και να τον στείλω πίσω στην Ασία», είπε ο κ. Στελλούδης και πρόσθεσε «Μια φορά μου είπε ”Πάρε 500€ που τα έχεις ανάγκη… Γι’ αυτά θέλω χάρη. Μέσα στον φάκελο της courrier, θα είναι ένας άλλος κλειστός φάκελος. Μην τον ανοίξεις. Θα τον πάρεις και θα τον στείλεις στη διεύθυνση που θα σου πω στην Κίνα”. Ο φάκελος είχε διεύθυνση παραλήπτη, αλλά όχι διεύθυνση αποστολέα. Με παραξένεψε, αλλά ο Γιάννης είναι περίεργος. Δεν είχε άλλο φίλο».

Στη συνέχεια, ο κ. Στελλούδης ανέφερε ότι τα ποσά αυτές τις φορές ήταν μεταξύ 500 και 1000€ και του τα έδινε στο πλαίσιο βοήθειας. «Δεν αισθάνθηκα ότι ήταν εκδούλευση. Του έλεγα ότι θα του τα δώσω πίσω», είπε ο κ. Στελλούδης εξηγώντας ότι από αυτά τα χρήματα πλήρωνε ένα ελάχιστο ποσό γύρω στα 10 με 15€ για την αποστολή του φακέλου στην Κίνα μέσω ταχυδρομείου.

Απαντώντας στις ερωτήσεις της Προέδρου ο κ. Στελλούδης υποστήριξε ότι έμαθε τα πάντα από τη δικογραφία και όταν βρέθηκε κατηγορούμενος δεν επικοινώνησε με τον Μπεγιέτη. «Ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα επικοινωνούσε ο ίδιος για να ζητήσει συγγνώμη» σχολίασε.

«Ο Ιωάννης Μπεγιέτης αποδείχθηκε ανήθικος»

Συνεχίζοντας την απολογία του, ο κ. Στελλούδης είπε ότι ο πατέρας του κ. Μπεγιέτη προσπαθούσε να τον προσεγγίσει, αλλά τον απέφευγε. «Ο Ιωάννης Μπεγιέτης αποδείχθηκε ανήθικος. Δεν ήθελα να του μιλήσω. Θα μου ζητούσε να τον υπερασπιστώ», είπε και πρόσθεσε ότι στην αρχή (σ.σ. lλίγους μήνες μετά αφότου ξέσπασε το σκάνδαλο με το report του QCM), ο Μπεγιέτης του ζήτησε να πάει στον πατέρα του και να του ζητήσει να του στείλει χρήματα στην Κίνα, γιατί τον κυνηγούσαν. Ο πατέρας του ήταν συνταξιούχος στρατιωτικός και δανειζόταν χρήματα για να στείλει στον γιο του.

«Από τον Απρίλιο του 2019 που έλαβα την κλήση του δικαστηρίου, αρνήθηκα κάθε επικοινωνία μαζί του», είπε ο κ. Στελλούδης.

Απαντώντας στις ερωτήσεις της έδρας, ο κ. Στελλούδης είπε μεταξύ άλλων «Ήταν 40 χρόνια φίλος. Δεν ρώτησα τι περιείχε ο φάκελος. Νόμιζα ότι ήταν κάτι προσωπικό του. Δε μπορούσα να σκεφτώ ότι με παραπλάνησε[…] Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με την υπόθεση! Με έχει καταστρέψει! Δε γνωρίζω τίποτα».

Η έγγραφη δήλωση του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου

Σε συνέχεια της δήλωσής του περί αποζημιώσεως των μικροεπενδυτών που επλήγησαν από την υπόθεση της Folli Follie, οι συνήγοροι του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου κατέθεσαν έγγραφη δήλωσή του για την άρση δέσμευσης των περιουσιακών του στοιχείων. Πρόκειται για τους δύο τραπεζικούς λογαριασμούς του που περιλαμβάνουν περίπου 4,2 εκατομμύρια ευρώ, που προέρχονται από μισθούς του στη Folli Follie και τη συμμετοχή του στη Dufry, προκειμένου να αποζημιωθούν τα 24 φυσικά πρόσωπα και κάποια ακόμα που αναφέρονται στο βούλευμα. Με βάση την έγγραφη δήλωση, ο κ. Κουτσολιούτσος παραιτείται από το δικαίωμα αυτού του ποσού για τα ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των προαναφερθέντων προσώπων και τα υπόλοιπα χρήματα να κατατεθούν υπέρ των ζημιωθέντων στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Η Εισαγγελέας επιφυλάχθηκε για την απόφαση του αιτήματος, μέχρι την έκδοση απόφασης του ποινικού δικαστηρίου.

Η δίκη της Folli Follie θα συνεχιστεί στις 17 Μαΐου 2024 στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων με την πρόταση της Εισαγγελέως της έδρας.

Διαβάστε επίσης:

Folli Follie: Νέο αίτημα αποδέσμευσης περιουσιακών στοιχείων – Ξεσπούν οι δικηγόροι της οικογένειας Κουτσολιούτσου

Δίκη Folli Follie: Απολογίες, πλαστογραφίες, τα «μυστήρια» των Tonio Law και Ιωάννη Μπεγιέτη και γιατί έγινε έξαλλος ο Κουτσολιούτσος

Δίκη Folli Follie: Όλα όσα είπαν στις απολογίες τους οι Κουτσολιούτσοι για να γλιτώσουν