• Digital X: Ένας κόσμος γεμάτος τεχνολογία με τη δύναμη της Telekom!

    Business

    Digital X: Ένας κόσμος γεμάτος τεχνολογία με τη δύναμη της Telekom!

    • NewsRoom

    Η Digital X, η κορυφαία ευρωπαϊκή έκθεση τεχνολογίας που διοργάνωσε η Telekom στην Κολωνία, έφτασε στο τέλος της. Χάρη στο WORLD PASS powered by Telekom, είδαμε πρωτοποριακές τεχνολογίες, ακούσαμε κορυφαίους ομιλητές και κλείσαμε με μια epic συναυλία.

    Κι όλα αυτά χάρη στην COSMOTE που, με τη δύναμη της Telekom, σου δίνει τη δυνατότητα να ζήσεις συναρπαστικές εμπειρίες μέσα από μοναδικά events, σε όλο τον κόσμο. Μπορείς να διεκδικήσεις τη θέση σου σε σημαντικά γεγονότα τεχνολογίας, αθλητισμού, gaming και μουσικής εδώ.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη COSMOTE (@cosmote_greece)

    About Digital X

    Τι συνέβη, όμως, στην Digital X:

    Στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου, μπήκαμε σε έναν κόσμο γεμάτο τεχνολογία! Στην Digital X στην Κολωνία, την οποία οργανώνει η Telekom, και χάρη στο World Pass powered by Telekom, οι υπερτυχεροί του διαγωνισμού είχαν την ευκαιρία να ζήσουν το απόλυτο high tech experience!

    Digital X

    Αυτές τις 2 μέρες η Κολωνία ντύθηκε στο magenta, το χρώμα της Telekom, και μεταμορφώθηκε για μία ακόμη φορά στην πόλη του μέλλοντος. Κι αυτό γιατί η Telekom με τους συνεργάτες της μετέτρεψαν την Digital X σε μία διοργάνωση όπου μπορούσε να δει κανείς από κοντά όλες τις νέες τάσεις και να έρθει σε επαφή με τις ιδέες, τις καινοτομίες και τις τεχνολογίες που θα διαμορφώσουν τον κόσμο του μέλλοντος.

    Digital X

    Παρακολουθήσαμε κορυφαίους ομιλητές και συναρπαστικές ομιλίες. Γνωρίσαμε καινοτομίες, τεχνολογίες, τάσεις, ήρθαμε σε επαφή με νέες προοπτικές. Εμπνευστήκαμε, δικτυωθήκαμε και ανταλλάξαμε πολύτιμες ιδέες και προτάσεις, σε μια έκθεση για τον ψηφιακό κόσμο παγκόσμιας εμβέλειας.

    Digital X

    Και χάρη στο World Pass powered by Telekom, οι υπερτυχεροί νικητές είχαν τη δυνατότητα να επισκεφτούν αμέτρητα stages και εκθέσεις, να μιλήσουν με την Judy, το metahuman avatar της Telekom, αλλά και να γνωρίσουν ρομπότ που δεν είχαν καν φανταστεί πως υπάρχουν! Ακόμη και ρομπότ που συμβάλλουν στην καθαριότητα του περιβάλλοντος! Έπαιξαν το πιο meta ποδόσφαιρο (aka. drone soccer), ενώ ανακάλυψαν τα μυστικά του διαστήματος στο Digital Space Station της Telekom. Ενημερώθηκαν, επίσης, για τις πιο ενδιαφέρουσες καινοτομίες, όπως τα ΑR glasses, AR laptop, το Tech Hub της TELEKOM και άλλα.

    Digital X

    Η μοναδική τους αυτή εμπειρία ολοκληρώθηκε, με μια σούπερ συναυλία.

    Digital X

    Πάρε μια γεύση για το πώς πέρασαν οι νικητές στο IG reel στο Instagram account της COSMOTE.