Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Desserta Hellas: Νέος επιχειρησιακός διευθυντής ο Άγγελος Φουρλής

Την θέση του Επιχειρησιακού Διευθυντή (COO) στην Desserta Hellas, στρατηγικό εταίρο της Berglandmilch στην Ελλάδα, ανέλαβε o κ. Άγγελος Φουρλής, από την 1η Σεπτεμβρίου 2024, έχοντας υπό την ευθύνη του όλες τις λειτουργικές δραστηριότητες της εταιρείας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Θανάσης Πλατανιάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Desserta Hellas, δήλωσε για τη νέα συνεργασία:

«Ο Άγγελος διαθέτει σημαντική και πολύχρονη εμπειρία σε θέσεις ευθύνης, σε εταιρείες όπως η IUM, η Unilever και η WS Karoulias. Τον καλωσορίζουμε θερμά στην οικογένεια της Desserta Hellas και είμαι βέβαιος ότι, με την κοινή μας προσπάθεια, θα συμβάλει σημαντικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της
εταιρείας και την επίτευξη νέων, ακόμη μεγαλύτερων επιτυχιών».

Συμφωνία με τη Μινέρβα

Υπενθυμίζεται ότι η Desserta ανακοίνωσε φέτος τον Ιούλιο την εξαγορά της Δωρικής A.E. από την Μινέρβα Ελαιουργικών Επιχειρήσεων και Τροφίμων Α.Ε.

Η υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών ανακοινώθηκε επίσημα σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα, όπου συμμετείχαν όλοι οι εργαζόμενοι και από τις δύο εταιρείες.

Σημειώνεται ότι η μάρκα ΧΩΡΙΟ, συμπεριλαμβανομένων των τυροκομικών προϊόντων, παραμένουν στην ιδιοκτησία της Μινέρβα Α.Ε. και, στο πλαίσιο της συμφωνίας, θα εξακολουθούν να παράγονται στο εργοστάσιο.

Στρατηγικό στόχο της διοίκησης για τη Δωρική, αποτελεί η εδραίωση στις αγορές του εξωτερικού και η ανάπτυξη της γκάμας των Ελληνικών τυροκομικών προϊόντων, προσφέροντας υψηλή ποιότητα στους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης: 

Mulberry: Γιατί απέρριψε προσφορά εξαγοράς £83 εκατ. από την Frasers του μεγιστάνα Mike Ashley

Ελίν: Αύξηση κύκλου εργασιών 15% το πρώτο εξάμηνο 2024

Mega deal: Η Adnoc εξαγοράζει την Covestro έναντι 12 δισ. ευρώ