ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την έγκριση του σχεδίου σύμβασης συχώνευσης με απορρόφηση των θυγατρικών της εταιρειών Λιγνιτική Μεγαλόπολης και Λιγνιτική Μελίτης ανακοίνωσε η ΔΕΗ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΗ
Η ΔΕΗ Α,Ε ενημερώνει ότι, σε συνέχεια της από 16.12.2021 χρηματιστηριακής ανακοίνωσης και στο πλαίσιο των ενεργειών απορρόφησης των 100% θυγατρικών της εταιρειών με τις επωνυμίες «Λιγνιτική Μεγαλόπολης Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία» και «Λιγνιτική Μελίτης Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρία», το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ Α.Ε. ενέκρινε στις 23.2.2022 το Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης με Απορρόφηση των θυγατρικών, τις Λογιστικές Καταστάσεις Μετασχηματισμού της 30.11.2021 και τις σχετικές Εκθέσεις Αποτίμησης των περιουσιακών στοιχείων και των υποχρεώσεών των υπόψη εταιρειών.
Διαβάστε επίσης
Γιώργος Στάσσης (ΔΕΗ): Θα μειώσουμε κατά 78% τα αέρια του θερμοκηπίου ως το 2024 – mononewsTV
Γιώργος Στάσσης (ΔΕΗ): Θα μειώσουμε κατά 78% τα αέρια του θερμοκηπίου ως το 2024
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρόδος: Αναγκαστική προσγείωση ισραηλινού αεροσκάφους – Τι συνέβη
- Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης στο Delphi Economic Forum: Η φωνή της Θράκης στον αναπτυξιακό διάλογο για τον Έβρο
- Πιερρακάκης: Στη 2η θέση της ΕΕ η Ελλάδα στην απορρόφηση του ΕΣΠΑ 2021-2027 – Τέλος Απριλίου το 6ο αίτημα για 3,6 δισ. ευρώ
- «Μια θάλασσα από Γνώση»: Βιβλιοθήκες στα νησιά του Αιγαίου
