• Business

    CVC: Ετοιμάζει deal 900 εκατ. δολ. με εταιρεία παραγωγής βιταμινών

    • Bloomberg
    Οι συνιδρυτές του CVC Capital: MacKenzie, Koltes και Van Rappard

    Οι συνιδρυτές του CVC Capital: MacKenzie, Koltes και Van Rappard


    Η CVC Capital Partners ετοιμάζεται να εξαγοράσει την Sunday Natural, σε μια συμφωνία που αποτιμά τη γερμανική εταιρεία παραγωγής βιταμινών και συμπληρωμάτων σε περίπου 900 εκατομμύρια ευρώ (983 εκατομμύρια δολάρια), αναφέρουν πηγές που επικαλείται το Bloomberg.

    Το deal είναι πιθανό να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναφέρει το δημοσίευμα.

    Πάντως, εκπρόσωπος του CVC αρνήθηκε να σχολιάσει, ενώ ο εκπρόσωπος της Sunday Natural δεν ήταν άμεσα διαθέσιμος για να σχολιάσει το θέμα.

    Η Bridgepoint Group Plc και η Partners Group Holding AG ήταν επίσης μεταξύ των πιθανών υποψηφίων αγοραστών της επιχείρησης, όπως είχε επισημάνει πέρυσι σε δημοσίευμα του το Bloomberg News.

    Οι τραπεζίτες αναμένουν αύξηση στις συμφωνίες των private equity φέτος, με τις υποψήφιες προς εξαγορά εταιρείες να βρίσκονται υπό πίεση για την εκμετάλλευση κεφαλαίων και την επιστροφή μετρητών στους επενδυτές, μετά από μια παρατεταμένη περίοδο υποτονικής δραστηριότητας.

    Η Sunday Natural με έδρα το Βερολίνο διαθέτει μια σειρά από φυτικές τροφές και υγιεινά προϊόντα, που περιλαμβάνουν από μιλκ σέικ πρωτεΐνης και φυσικά γλυκαντικά, μέχρι τσάγια και αιθέρια έλαια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της.

    Διαβάστε ακόμη:

    CVC: Kοντά στην εξαγορά της αλυσίδας εστιατορίων La Piadineria

    Ποιες IPOs δισεκατομμυρίων θα γίνουν το 2024 σε ΗΠΑ και Ευρώπη

    CVC Capital: Εξετάζει πιθανή προσφορά για την εξαγορά της ιταλικής Nexi



    ΣΧΟΛΙΑ