ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την απάντησή της στα ερωτήματα του Χρηματιστηρίου και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, σε συνέχεια δημοσιευμάτων του ηλεκτρονικού τύπου για τα δάνειά της, εξέδωσε η Creta Farms.
Ειδικότερα, η εισηγμένη γνωστοποιεί τα ακόλουθα:
* Στις 06.05.2019 έλαβε χώρα Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας στο οποίο αποφασίστηκε η ανασυγκρότηση των αρμοδιοτήτων του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως αυτές ανακοινώθηκαν στο από 09.05.2019 Δελτίο Τύπου της Εταιρίας.
* Αναφορικά με τα δημοσιεύματα του Τύπου περί μεταβολών στην κατάσταση των υφιστάμενων δανειακών υποχρεώσεων της Εταιρίας, δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση των Τραπεζών προς την Εταιρία .
Η Εταιρία στο πλαίσιο των υποχρεώσεών της θα προβεί σε νεότερες ανακοινώσεις, μόλις έχει στη διάθεσή της σχετική επίσημη ενημέρωση από τις Τράπεζες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βασιλίσσης Όλγας: Τον Σεπτέμβριο ολοκληρώνεται η ανάπλαση – Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις
- Μπρα ντε φερ ΡΑΑΕΥ – ΔΕΔΔΗΕ για το WACC: Ως 7,2% θέλει η ΡΑΑΕΥ-Σήμερα οι αποφάσεις
- Νέα πλατφόρμα για τα προγράμματα στεγαστικής πολιτικής – Πώς θα λειτουργεί
- Συμμαχία Χαρδαλιά – ΕΤΑΔ για την αξιοποίηση του Τάε Κβο Ντο στο Φάληρο
