• Business

    Cosmote-Nova: Κοντά σε συμφωνία για κοινό τηλεοπτικό αθλητικό περιεχόμενο

    • NewsRoom

    Κώστας Νεμπής (πρόεδρος και CEO ΟΤΕ) – Παναγιώτης Γεωργιόπουλος (CEO Nova)


    Σε εμπορική συμφωνία αναμένεται να καταλήξουν οι δύο μεγαλύτεροι πάροχοι της χώρας Cosmote και Nova για την από κοινού διάθεση του αθλητικού τηλεοπτικού τους περιεχομένου.

    Συγκεκριμένα μέσα στην ημέρα οι δύο πάροχοι αναμένεται να γνωστοποιήσουν λεπτομέρειες της μεταξύ τους συμφωνίας, η οποία θα ισχύει για 3 χρόνια που θα δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές τους να αποκτούν με επιπλέον χρέωση πρόσβαση στο περιεχόμενο της έτερης πλατφόρμας. Η συμφωνία θα επιτρέψει στην Cosmote TV και τη Nova να προσφέρουν νέα πακέτα συνδρομητικής τηλεόρασης στους πελάτες τους που θα περιλαμβάνουν αθλητικό περιεχόμενο.

    Οι Cosmote TV και Nova μοιράζονται σήμερα το αθλητικό περιεχόμενο ως εκ τούτου με τη συμφωνία αυτή οι συνδρομητές τους θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν το σύνολο των κρίσιμων αγώνων και άλλων αθλητικών γεγονότων. Αυτό δηλαδή περιλαμβάνει τόσο τους αγώνες της Super League (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης, ΠΑΟΚ αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες) καθώς και τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και τα μεγάλα assets των δύο παρόχων όπως Euroleague (Nova) και Champions League (Cosmote TV).

    Με αυτό τον τρόπο γίνεται ένα ουσιαστικό βήμα για την καταπολέμηση της πειρατείας που απειλεί χρόνια τώρα τα έσοδα των παρόχων.

    Διαβάστε επίσης:

    ΔΕΗ: Μείωση 30% και μπόνους στα μπλε τιμολόγια για νέους πελάτες – Η χρέωση στα «πράσινα τιμολόγια» για τον Απρίλιο

    Τηλεπικοινωνίες: Η μάχη των τεσσάρων για το δίκτυο οπτικών ινών

    Euroxx για ΔΕΗ: Επιθετική ανάκαμψη και υψηλά περιθώρια ανόδου



    ΣΧΟΛΙΑ