Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

CNL CAPITAL: Διανομή καθαρού προμερίσματος ύψους 0,15 ευρώ ανά μετοχή

Νίκος Χλωρός, διευθύνων σύμβουλος CNL Capital

Νίκος Χλωρός, διευθύνων σύμβουλος CNL Capital

Η CNL CAPITAL Ε.Κ.Ε.Σ.-Δ.Ο.Ε.Ε. (η «Εταιρεία»), ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι σύμφωνα με την από 30/09/21 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, αποφάσισε τη διανομή καθαρού προμερίσματος χρήσης 2021, με βάση τις ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις της περιόδου 01/01/2021 – 30/06/2021.

Το καθαρό προμέρισμα ανέρχεται σε 0,15 ευρώ ανά μετοχή, εξαιρουμένων των ιδίων μετοχών που κατέχει η Εταιρεία, δεν υπόκειται σε παρακράτηση φόρου και καταβάλλεται στους μετόχους με εξάντληση της φορολογικής υποχρέωσης, σύμφωνα με το Ν. 2367/1995.

Η διανομή του προμερίσματος μπορεί να γίνει μετά την παρέλευση δύο μηνών από την έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της 30/6/2021 και πάντως μετά την ολοκλήρωση των διατυπώσεων δημοσιότητας από το Γ.Ε.ΜΗ. Η ημερομηνία προσδιορισμού δικαιούχων (record date), η ημερομηνία αποκοπής του σχετικού δικαιώματος, καθώς και η ημερομηνία καταβολής του προσωρινού μερίσματος θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση των διατυπώσεων δημοσιότητας από το Γ.Ε.ΜΗ.

Διαβάστε επίσης

Βαρβαρέσος: Αύξηση 7,06% στον κύκλο εργασιών στο εξάμηνο
Trastor: Στα 8,9 εκ. ευρώ αυξήθηκαν τα καθαρά κέρδη στο εξάμηνο – Άλμα 42,1% στα έσοδα από μιθώματα
LAMDA: Στην Επιτροπή Αποδοχών & Ορισμού Υποψηφίων ο Βασίλειος Κάτσος